Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BIsera Turković je SDA smeće. jedna polupismena žena koja svu svoju karijeru može zahvaliti članstvom u SDA. Trebali navoditi kako je svoju djecu zaposlila mimo svih procedura i zakona i kako se obagatila na račun poreskih obveznika i koliko je nekretnina klepila u Sarajevu. Sretan sam što je debela krava pala na pismenom i potvrdila da jeste ne pismena. Ni politička podobnost, tj. članstvo u SDA joj neće pomoći da dođe na poziciju direktorice DEI-a.
koja PRDARA !! (vidi foto gore ). i ono malo mozga sto je imala (ako ga je imala) otislo u debele guzice...jagnjece brigade.
Ova kad obuce majicu sa slovom X, automatski sleti helikopter na nju! Biserka kad prdne izbaci vise CO2 od Hummer-a na irackom ratistu u 5 godina!
Ova kad legne na plazu Greenpeace je pokusava automatski vratiti u more misleci da se kit nasukao
cuj srna!?vlaska posla
Hej jadnici, jadni su vam komentari, a o pismenosti da se ne priča. Nego tipkajte vi komentare nemate drugog posla jer uvijek je bilo \"psi laju, karavana prolazi\". Prijatno.
Halo, amerika ovdje. \'Fala vam ko braci sto ste je povukli nazad. Od sramote nismo na ulicu mogli izac\' Zivjeli
jes\' ova krava, ali ipak ko je to u bosanskoj politici pametan, a o ljepoti da ne pricam. zlaja se udebljo ko krmak, tihic ko tihic, a dodik se nije udebljao kao krmak, on jeste krmak.
kako su joj mogli namjestiti ako se radio pismeni test, znai sve pise crno na bijelo i znalo se unapred koje pitanje donosli koliko bodova
ne ovo mi na srecu nije gospodja mama, nego ja sam iz \"nase stranke\". i mi smo multikulti banda koja misli da je bosna od bascarsije do stupa i mi racunamo iskljucivo na bosnjacke glasove i za nase SHHS kadrove ne glasaju ni clanovi vlastite porodice kao i za sdp SHHS kadrove.
divi joj face divi joj kompletica, sve ti je vec jasno nemoara ni odgovarati na pitanja :)
eh crvenih? je li neko progovori o njihovim lopovlucima odmah je zelena banda? gospodo, nemojte me vrijedjati.
tuka teska! eto ko je bio ambasador BiH u SAD-u! Sramota!
DA SU SRBI INTELEGENTNJI OD MUSLIMANA A STO SE OVE DEBELE TICE PO FACI JOJ VIDIM DA JE GLUPA KO K.U.R.A.C
Da ti nije ova debela kravetina na slici mama? Vidi koliko se nakrala.... djaba joj, sve pojede