Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje je mjesto Damir na ATP ljestvici?
Laze, prioritet im je napuniti vlastite djepove na razne nacine pa i reketiranjem.
eto vi mi neki strucnjaci za avijaciju... nemate pojma da kontrola letenja nema ama bas nikakve veze sa aerodromskim taksama...cijenama karata i slicno... i nije istina da drzava nema nikakvu dobit od uspostave kontrole nad BH nebom... jer odredjen procenat naplate preleta ide u drzavni budzet... ostatak ostaje BHANSA-i za odrzavanje sistema i plate uposlenicima kojih ce usput receno biti preko 500... ZIVJELI KONTROLORI LETENJA...
l,o,p,i,n,o k,o,r,u,m,p,i,r,a,n,a, znao si dobro koje ministarstvo izabrati. sad ce da te c,a,s,t,e sa e,v,r,i,c,i,m,a s,m,r,d,i,j,a i k,u,r,v,a,t,s,ka da sto vise o,d,u,g,o,v,l,a,c,i,s p,r,e,u,z,i,m,a,n,j,e neba kako bi oni i d,a,l,j,e b,r,a,l,i k,a,j,m,a,k a tebi b,a,l,a,v,c,h,e m,r,v,i,c,e b,a,c,a,l,i za vikendice i stanove na moru, b,a,l,a,v,u,n,d,e,r,u z,u,r,n,a,l,i,s,t,i,c,h,k,i.
Te pare uzima agencija Eurocontrol i raspolaze s njima. Daje nasim kontrolorima plate i placa opremu. Drzava nije nikako vezana s njima, i jedini je to preduslov za otvaranje i kontrolisanje zracnog prostora. U slucaju da se politika bude mijesala, ponovo ce se te pare preusmjeriti na srbiju i hrvatsku da oni nastave s kontrolom. Nikakav, ali apsolutno nikakav profit od toga drzava nema. Tako da drzava od preleta dobija 0% od ukupnog profita. Eto toliko.
Gospodin zvani REKET. Šteta zeničkog zatvora. Gnjida
Pa ove pare od preleta uopste ne idu drzavi, tako da niko od drzavnih vlasti se ne smije mijesati u to, inace ce opet zatvoriti. A sva oprema je postavljena prije 3 godine.
eki reketaša što je namirisao tendere, ko ajkule na plijen đe mu je bakir zvani \"160 minuta\" da ga poduči kako se od direktora iznuđuje
uh sad kad se nasi docepaju kontrole moramo im reket placati ima da skoci aerodromska taksa namah
Damir kaze: projekat u kome cemo oprat par miliona kroz nabavke i ugovore mi je PRIORITET!
A tko će da bidne direktor? Morebitno onizi Čovićeve žene rodijak što je upropastija Zrakoplovnu luku Mostar i jošte je direktor. I direktor kontrolne letenja. I uposlija Čovićevog zeta. I Čovićevog zetovog brata. A Čovićevog zeta tata ima teniske terene i imaju i reketa. Pa tko su reketaši i nepotizmaši? Ispričavan se za srpske izričaje REKET i TEREN. Tribalo bi RIJEKAT i OZEMLJE. Fuck off nacisti!
Anu na portalu Tuđman ovaca i Dodick ovaca. Uša u tor domuz rokavci. Ene van Ante i Draže pa hin rehabilizovajta!
dabogda da od toga ista bude to su dugogodisnja obecanja
Mahmuran ugledah teleću facu ovog orangutana i pitam se ZAŠTO!?
hocel vise ko sta da uradi u ovoj državi, svi imaju samo \"prioritete\" , pogotovo ovaj SDP, samo prodaje maglu
Lose mu je isao forhend kad je igrao protiv Imamovica al ibice bolje. Sad je u formi i gradjani su mu glasovima obezbjedili bolji reket pa ce Damko na vrh ATP liste :-)
zasad - kad se nesto posadi, npr zasad luka za sad(a) - vremenska odredba