Slavlje na Trgu djece Sarajeva
0
Danas je Svjetski dan zaštite okoliša
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moja greska, mislio sam da je onaj trg sto se vidi u cosku slike :( pardon
Nije trg \"poginule\", vec TRG DJECE SARAJEVA, i ne vidim razlog da s ene slavi? Bilo bi nam puno pametnije da SLAVIM, organizujemo razne korisne akcije, radimo nesto i razvijamo se.. Nazalost, danas se zrtve zloupotrebljavaju u politicke svrhe, a koliko je ovo NASE DRUTSVO BOLESNO i oboljelo od nacionalizma dokazuej i prvi komentar.. BiH je puna fasista, FUJ
ma vi ste svi papci iz istocne bosne, pa vam zbog toga smetaju srbi i hrvati, kako vas nije stid, bolje vam je da se vratitte u istocnu bosnu tacnije u vas rodni kraj !!!!!!
Suti ti papak jedan, ti znas ko je degencina i prosipas mi neku pravdu, zbog takvih nam i jeste ovako.
Da ti se hoće kćerka udat za Srbina il Hrvata degenčino!
slavlje na trugu poginule djece :( koji kontrast, koja nelogicnost, tugo moja
Treba se ocistiti crba i rvata... a ostalo lahko