Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKADEMICE, jeremy... Cesto sanjam kako mrsimo kosu jedan drugom ,dok teku dani ranog proljeca...kao da je juce bila ona noc koju i jeremy gore pomenu kada smo bodro i ustreptalo trpali jedan drugom u debela crijeva, frisko podaprana...Dok je vani hucio sjeverac...britki...A pahulje lelujale svuda uokolo,valjda i same razdragane zbog nase ljubavi !!! Pa i mjesec se s vremena na vrijeme, pojavjljivao...i migao nam onako seretski....Kao da nam daje podrsku i govori...AKADEMICE,jeremy,Pipo...velika je ljubav vasa... OSTADE MI I KONKRETNA USPOMENA I VESELO CU DA VAM JE SAOPSTIM...TRUDAN SAM, RODITI CU SLONA....VEC MU VIRI SURLA... Spremio sam ime malom ljepotanu...BOSANKO...ima neke simbolike
ovih ljubavnika AKADEMIKA pipe i jeremija
@AKADEMIK Tvoji komentari su me inspirisali da ti posvetim stih...Stih koji me tako na tebe podsjeca ! ...I PRDE KONJ U POMRCINU ,GUSTU KAO TJESTO... Nikad necu zaboraviti onu noc ,noc kada smo se voljeli i mislili da je Svjet samo nas ! Tvoj \'\'macak u tangama !\'\'
koji krkani nest tamo pjevaju covjece pa ovo je da udaras glavom od zid!
vidi srbadije JADNE GUBITNIKA, sto im AKADEMIK J_EBE mamu i sto im je trn u oku pa KUKAVICKI (tipicno srpski) potpisuju lazno njegov nick! SAMO NAPRIJED AKADEMIK!! razvali ih !
MALJ-KOLAC-JASENOVAC
Pa nije vise blato...To je bilo vec poodavno. Gradi se SRPSKA...Ali nekako ste vi sve vise i vise u blatu !
eto, pobijedili ste, mater vam cetnicku. zavrsio u tom blatu, ako Bog da!!!
UBI POKOLJI DA SMRDLJIVI SRBIN NE POSTOJI,NOZ,KOLAC LIJEPI JASENOVAC!!!!!!!!!!
Mene samo interesuje iz kojeg su ovi filma? Pa je li vide same sebe. Ovo je stvarno cirkus. U kojem vijeku ovi zive? Ja se prosto ne sijecam kada je Sarajevo bilo srpsko i kada su oni imali Srpske zemlje. Mozda sam bila odsutna na casu istorije kada se o tome pricalo.
NOZ-ZICA-SREBRENICA ILI AOJ SLOBO SALJI NAM SALATE BICE MESA KLACEMO HRVATE PA TI PROBERI KOJU VISE VOLIS
Fuj!!!
ovo seva vojvod iz nocne more, ocam :)
VRBA, KOLAC - JASENOVAC!!! VRBA, KOLAC - JASENOVAC!!! VRBA, KOLAC - JASENOVAC!!! ..... AH, DA... ... I GRADIŠKA STARAAAAA!!! :D :D :D HA HA HA-- HOHOHO- HA HA HA!!!!!! :D :D :D :D :) ............................................ VRBA, KOLAC - JASENOVAC!!! VRBA, KOLAC - JASENOVAC!!! VRBA, KOLAC - JASENOVAC!!! ..... AH, DA... ... I GRADIŠKA STARAAAAA!!! :D :D :D HA HA HA-- HOHOHO- HA HA HA!!!!!! :D :D :D :D :)
NOZ KOLAC JASENOVAC!!!!++U++