Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dr. Drljević- veliki profesionalac...sve pohvale!
Sve pohvale za profesora Drljevica......ja mu nikada nisam davala ni u kome smislu, a pogotovo nikada nije spominjao privatnu ordinaciju, mada je možete naći na web-stranici. Samo naprijed, a one kojima ne trabate neka ne dolaze ....
Bitno je napomenuti da se rizik značajno povecava za žene koje imaju više seksualnih partnera.
evo prilike da komentarisem, odnosno da dobijem priliku ovako javno da komentrisem ovog ljekara, ako ga se moze tako nazvati. I neko kaze profesionalac, ukakim mu se ja na struku....mozda jeste strucan, ali dzaba mu kad nije covjek, i kada svoju strucnost pokazuje uglavnom prema onima koji plate, odnosno moraju da plate. Imala sam spontani pobacaj, dosla nikakva u bolnicu, bolovi, da bi prvo uzeo pare, i onda pristupio poslu. A jos gore, sto me nije htio nakon toga pregledati u bolnici, vec je trazio da iskljucivo dodjem u njegovu privatnu ordinaciju. I to se zove dobar ljekar?! Znaci njemu su PARE SVE!!!
vakcina \"stiti\" samo od cetri tipa HPV-a (dva nisko i dva visokorizicna), a sta je sa ostalima? naznaceno je da nije preporucnljivo vakcinisati osobu koja je nosioc virusa, sto u osnovi nikako ne mozes znati imas li virus ili ne , narocito ako se barata podacima da je 80% zenske populacije nosilac HPV-a. virus zivi u tijelu i aktivira se kad je imunitet u padu. uostalom, ocita je svrha vakcina (svih, ne samo protiv HPV-a), da sistematski unisti otpornost organizma i ucini ga podloznijim raznim bolestima, kao bi farmaceutske kompanije imale sto vise konzumenata. zato ljudi, oprez sa lijekovima bilo koje vrste!
Mogu li virusi uzrokovati rak? I u medicinskoj literaturi odgovor na ovo pitanje je potvrdan. Znamo za Eppstein-Barrov virus (odgovoran za Hodgkinov tumor) ili HPV-17 koji se često spominje kao uzročnik raka kože. Ispitivano je samo nekoliko virusa kako bi se otkrilo koliko su uistinu karcinogeni. Istodobno se mrtve bakterije daju djeci, a koje skoro uvijek sadrže i viruse. Ili viruse koji su se kultivirali u životinjskom tkivu, a životinje sadrže svoje virusne sojeve koje onda primamo injekcijama. Činjenica je kako nitko, čak ni proizvođači ne znaju uistinu što vakcine sadrže.
Da li doktor liječi rak ili tumor?
Naravno da sam čitala, ako je u svijeto do sada vakcinisano preko 40 miliona za pet godina ne vidim razloga zašto ne uvesti vakcinu i kod nas. Bilo je neke negatvne propagande, kao neke su djevojke umrle ali poslije je objavljeno da smrt nije vezana za vakcinu. Naravno vijest čitaju svi a demantije vrlo rijetko. To je vakcina kao i svaka druga, spašava miloione od zaraznih bolesti!
da li ste citali o tim vakcinama? ja jesam i nikada je ne bih nikome preporucila!
Naravno, bolest je preventabilna, ali ni jedan ginekolog ne promovira vakcinu protiv HPV-a, samo različite vrste \"noževa\". Kada bi htjeli mogli bi tražiti uvođenje vakcine u kalendar imunizacije što bi uz redovne kontrole spasilo veliki broj žena!
seeeres??? jok, eto trebala bi -.-´