Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno mi nije jasno, vec godinama ukopavaju neke silne žrtve na ovaj dan...imam osjećaj da se svaka pronađena mrtva osobab iz protekloga rata pokopava u Srebbrenici. trebalo bi to ispitati... nije srebrenica bila Sarajevo prije rata da je imala toliko stanovnika uključujući i izbjeglice koje su pristigle. da se razumijemo - ovo nema ništa s žrtvama i njihovim familijama nego s politikom koja se preko Srebbrenice vodi.
malo postovanja prema majkama, ma kakve one bile, zaista nije mnogo za traziti. sram neka vas bude. mir i ljubav svima g
@laufer @8300 mrs u pi.c..ku materinu obadvojica jel jasno !!!
8350,9000,9200,10850, pa koliko vas ima jbt, mislim stverno jbt. pa koji ste vi konji pa to nema u izdi materinoj
Hoće neće hoće neće itd. koja preseravanja.