Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidis ti, pojedinci mi nis jasni..imaju stav \"nek me pljackaju, samo dok su ite nacionalnosti kao ja\"..pa bolan otkaci pljackasa pa makar ti i brat bio
Sasvim uobičajena i neizbježna pojava u ZANGMT-u (Zapadnoj Alkoholičarsko Narkomanskoj Genocidno Mafijaškoj Tvorevini) koja se skriva iza lažnog naziva (pseudonima) poznatog kao \"republika srpska\".
Evo ja cu da budem prvi genocidas. Gledajte svoja posla zeleni glodari, vase medije su kao bolje. 60 minuta itd. Prvo rascistite kod sebe pa onda imate pravo komentarisati druge. Bosna je srpska kao sto je moskva ruska.
Gdje ste genocidasi srbi da komentarisete , maca pojela jezik ?
ma nebi to dodik sta lazete poznata postenjacina covjek koji nema ni par hiljada km na kontu sirotinja prava
Sa diktatorom, fasistom i mafijasom na vlasti Dodikom. Dodik kontrolise sve od medija do pravosudja, tuzilastva pa do ekonomije u genocidnoj tvorevini fasista srba koji su pocinili genocid i najgore zlocine protiv covjecanstva !