Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima 16, a izgleda sto posto ko da ima 20!!!
Cuj, \"zrtva\"... Ima li koja sada u Bosni od 16 godina a da se nije goozila? Mala htjela da primi tuki, i tuki je i dobila.
pa nije je poj\'o ako ju je g.u.z.io.. sta i vi pravite od muhe magarca..
To, samo ih treba hapsit :-D Mat.er im bolesnu :-D
E Šike Šike jbo te budalastina sta sebi uradi a u ćimaši si mogo pokupit svaku sa lovom ako je imas
Samo ti sacuvaj gitaru, trebace ti za romanticno vece u celiji sa kmicama.
Da li želite da zaradite, ali nećete radno mjesto, ili posao? Ostali bi ste kod kuće, ali želite redovna primanja? Student ste, ili trudnica, i treba Vam novac, ili dodatni prihod? Onda Vam treba ovaj posao.Nema ulaganja, 3-4 sata dnevno je dosta da bi ste zaradili nedeljno između 100 i 400 eura. Ako imate više slobodnog vremene, onda i više. Nema nikakvih ulaganja . Bilo kada možete odustati, a ono što ste zaradili to ćete dobiti! Šta Vam treba za ovaj posao? Internet pristup, računar, minimalno poznavanje rada na računaru, a ostalo samo zavisi od toga koliko ozbiljno mislite. Vredi probati , zar ne? Za više informacija, pošaljite e-mail: [email protected]
Bilo kako bilo, na_ebo je Senchi, zbog tih snimaka ce dobro odguliti...
A sta ocekivati od pokvarenog, bolesnog muslimajmuna...
A možda se radi o klasičnom Bosančerosu, kod kojeg dan ne prođe da se nečim ne pohvali, možda je toliko dodijao Norvežanima, da su, nakon što se kreten pohvalio \"uspjehom\" jednostavno jedva dočekali da ga se kutarišu. Ko mu je kriv što je izigravao frajera. Sad neka se po sudovima frajeriše.
... kontam da je frojd u pravu i da je sex korjen svega... tuzio ga njen tata zato sto njemu neda a platio joj putovanje
možda djevojka izgleda kao da ima 23 godine,a možda je i namještaljka...
Gledam neki dan,onako kratko,jednu emisiju,na jednoj BH televiziji,da joj ne spominjem ime,tema je seksualni odnosi u omladine,tako nešto kao neki tzv tok shou,našli su neku qrvicu kao prva gošća i ono,prvi sex kod vas,pa sa sesnaest godina,bla bla bla i nista takve stvari i rasprave idu u eter a niko da kaže u toj emisiji da je sex sa maloljetnom osobom krivično djelo? Ovamo FBI hapsi a na drugom kraju svijeta se o tome sasvim normalno raspravlja na TV a i hapse pojedinci svijet je okrenut naopacke definitivno
Boš.njaci Sarajeva i citave BiH, preseljavajmo se i naseljavajmo Mostar, pitanje Mostara se rjesava ove godine. Pres.eljavajmo se u Mostar i vratimo ponovo relativnu demografsku vecinu Boš.njacima u Mostaru !!! U Mostaru se rjesava sudbina BiH!!! Ako padne Mostar u ust.aske ruke, uskoro poslije toga pada i BiH, zato podsticimo natalitet u Mostaru, Stocu, itd, i naseljavajmo Mostar. Dijasporo vracaj se u Mostar, pitanje Mostara se sada rjesava, ust.ase vode prlj.avu i lice.mjernu politiku, zato radimo i angazujmo se i spasimo Mostar !!!!
Svi svi smo mi Senad!
VEH-BI-AJ
Slažem se sa konstatacijom da se današnje cure jako rano, i olako upuštaju u intimne odnose. A ne shvataju da tim činom, ubrzo nakon upoznavanja samo gube poštovanje muškarca. A ako te ne poštuje, sve ostalo je uzalud. Možda samo hoće da se uklope, imaju loše uzore... Ali to nije pravi način. Ja imam 19 i pol godina, i nisam još. Iz više razloga. Možda će se nekome činiti smiješno, ali ja to smatram posebnim. Zaista mi je bitno s kim ću. I ne želim ih više. Izlazim svaki vikend, i zaista ne mogu ponekad da se načudim... Pa prvi put izađeš s nekim, on bi odmah da se ljubi, pa čak i zavlači ruku ispod odjeće... I još kad kažeš \"ne\", misli da se zezaš? Prije je bio neki red, valjda se prije poljupca trebalo znati nešto više od imena cure, ili njenog godišta... Ali ima i finih. Ja čekam onog koji mi neće poslije 10 minuta upoznavanja htjeti uvaliti jezik u usta.