Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mir je potrban svim ljudima na svijetu . yato treba hamas što prije na sud.
Boze sacuvaj pojedinih ljudi! U ovom slucaju niste u sredistu vi i vasa glupa nacionalisticka prepucavanja, vec stradanje nevinih ljudi! Zar smo tako brzo zaboravili da smo svi mi nekad bili u polozaju u kojem su sada ti ljudi. Zato, usmjerite komentare u tom smjeru, a to nepotrebno prepucavanje barem ostavite za drugu temu!
Isto ko i ovdje...Samo su vase majke, majke...a vasa djeca , djeca ! Za vani ste prodavali pricu zrtve a za unutra glumili ste i glumite silu nebesku ! S tom razlikom , sto su vam jevreji tada bili dobri...
Htjedoh reci na sredini. Ginula su i jevrejska djeca ! Strasno je,da gine iko !
http://www.youtube.com/watch?v=R_L80C9lX4c&feature=related Ima i druga strana ! Istina je uvjek na strani.
http://www.youtube.com/watch?v=dlfhoU66s4Y Song for G CESTITKE AUTORU
Kontaj??????????? Cime jadan???????? Jeste vi meni ponekad sega!
Kako je moguce toliko mrznje i vulgarnih komentara iz RS i ostalih islamofobicara. Ovaj je FORUM odlican za Bosance da vide s kim zive i ko ih okruzuje. Nama je okruzenje kompleksnije nego u Palestini. Zato pamet u glavu i kontaj Bosnjo.
Kako su ovi nasi bosnjaci iskompleksirani bas mi ih je nesto zao. Nije im izgleda lako nositi breme odgovornosti i sramote za ono sto su im skuvali njihovi preci. Ali to opet nije los znak. Valjda bi to trebalo znaciti da imaju neki i savjest pa pokusavaju na svaki nacin da se operu opravdaju ili u najboljem slucaju svoje osobine i osjecaj krivnje prebace na one koji su ostali ono sto su i bili : Srbi i Hrvati! Svaka cast bosnjaci, polako dolaziti \"tobe\" bit ce nesto od vas.
admine i urednice pizda vam materina seljacka, zasto nekima onemogucujete mogucnost komentiranja? Djubrad ciganska, budite malo vise dosljedni u toj vasoj politici pa blokirajte i ove vase lojavce koji se ovdje prosipaju sa mrznjom i uvredama. Pas vam mater smrdljivu!
selam od 5 internet korpusa iz Svedske
JEDINI TURCI NA PODRUCJU BALKANA STE VI SRBADIJA JER SAMO SU VASI PRADJEDOVI U ANATOLIJI, HVALA BOGU SMO MI BOSANCI VEC HILJADU GODINA OVDJE; A VI SRBADIJO:::: DALJE OD DJEDA I NE ZNATE KO VAM JE BABE KUSURIO ZATO SU VAM I DAN DANAS ZENE OLICENJE KURVI
@rs cetnicko krvolocno cudoviste platit ces kad-tad! BOSNA4EVER!
hahahahahah turci bi sud za ratne zločine??? i to da ga \"isposluju\" institucije ove kvazi-države??? LOL Turci, stvarno niste normalni.
definitivno, bosnjaci su najgluplji narod na svijetu ako ih se uopce moze zvati narod posto su to poturceni srbi i hrvati