Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
decko je ogranicen ko balkon
@kreten e dobro ti taj nick stoji. gradnju cesta finansiraju svi poreski obveznici pa tako i biciklisti. ako nisi skontao sta je cilj danasnje vozne onda cu ti ja reci. biciklisti ne zele da voze po cesti, nego da imaju svoju biciklisticku stazu, bas kao sto je imaju biciklisti po svim vecim gradovima u svijetu. vise biciklista znaci manje guzvi na cesti, manje prometnih nesreca, vise love u dzepu, te grad u kojem se lakse dise.
nik ti u potpunosti odgovara.....
joj ove biljke \"100ka\" Jel\' ti znas ko je finansirao izgradnju auto cesta? A zasto su gradjene? Za bicikle?Ja placam 500 km godisnje da bih imao asfalt a ti mangup bi sad biciklom po tom asfaltu i da meni postavljas pravila kako i kada cu voziti po nj? Pih.
ovo bi trebalo voziti svaki mjesec jedamput, da se gradske vlasti malo pocesu po glavi, a ne bi losa ideja bila da se subotom ukine saobracaj, sem hitnih i vatrogasnih vozila i tako daju gradske ulice biciklistima na koristenje, da grad bar jedan dan odahne od vreve i buke automobila i zagadjenog vazduha