Mogući popusti za studente
0
Godišnja studentska karta 33 KM
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U susjednoj nam Hrvatskoj godišnja za studente košta 1kunu :) A nama opet hoće i ovih 33km da uzmu lopine... Opet bolje i to nego sadasnja cijena
bas bi to bilo super!studenti i zasluzuju da imaju sto vise beneficija.cini mi se da je u Zagrebu besplatna karta za studente.al eto daj Boze da se se taj zakon usvoji,to mi je toliko nestvarno...budemo vidjeli kako ce biti :)
Hocemo sve bolje, bolje ali sve da je besplatno... Ja sam student i nisam za to da karte budu 33KM godišnje! Ne mogu razglabati zašto. Hocemo da se vozimo u novim tramvajima i novim autobusima koji ne kasne i koji redovno polaze sa stajalista ali da ne placamo... Dokle vise...
ma dala bih i do 100km za godisnju
\"U drugim evropskim zemljama u kojima je usvojen ovaj zakon studenti plaćali tek simbolične iznose za javni gradski saobraćaj. \" E vala nije tako!!! Nije bas simbolicno platiti semestralnu kartu u Becu 130 eura...
U zagrebu je tramvaj besplatan za studente (no i osnovnu i srendju skolu)
-Obavezno uvesti različite cijene karata za različite nacionalnosti kao što je to u vecini normalnih evropskih zemalja. -Studentima iz Olova zabraniti da se voze tramvajem a studentima iz Mostara zabraniti da se voze 5icom i 6com. -Prozore na trolejbusima sa otoke ofarbati u trula visnja da mame pastrmke ali samo onim do jezera. -Iskopati veliku rupu na Chwilla okretaljci i staviti u nju gigantsku mjesecnu kartu od brackog kamena sa natpisom \"ovdje zivi Semso\" -Svi revizori moraju nositi brkove zelene boje i govoriti \"kaki-laki-taki\" Oni revizori koji ne mogu da puste brkove jer im je sverkrva otisla na more ne moraju da govore \"kaki-laki-taki\" Ovo je zakon, a zakon je svugdje postovan u normalnim evropskim zemljama. PS: Pozdrav djevojci u narandzastoj majici i bez obrva koju sam polio kefirom jutros kad je usla na stanici kod Muzeja. Izvini, buraz mi je priznao da je iz Sandzaka.
Malo je 33KM. Mislim, tu stvarno nema racunice. Ja predlazem 120 KM ... tj. 10KM mjesecno. To bi bilo sasvim normalno ...
kartu im nisam kupio ima vise od 3 godine, jer su bezobrazno skupi...a i pojedinacne karte isto kostaju vozio se 2 ili 10 stanica...kad bi uveli ovaj fazon godisnje s nekom razumnom cijenom, sto neko rece i 60KM nije puno, ne bih se više sverc\'o.
jes ovo beze sad se necu morat tuc sa revizorima. a bas je to simpaticno
adi oko moje, svaka ti cat
kad si to ti studirala u Becu pa je bilo 50 eura?!?!mozda prije 10 godina,sad je Boga mi 128.50 i to ne za 6 mjeseci nego 4 mjeseca(okt-jan,mart-juni) a kao sto i drugi pisu,ja stvarno ne znam koje su to \"normalne\" zemlje gdje je besplatno i sto nisam tamo otisla studirat?
@hibrid: hibrid ovo nije ideja grasa nego nas iz studentskog parlamenta :)
Hvala Bogu da je napokon ovo proslo i da je neko objavio :)
ma gurajte do kraja prijedlog... u zagrebu je prijevoz za studente, učenike i umirovljenike besplatan, zašto ne bi bio i u sarajevu?