Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
novinari skupi, traze pare
Sve je u redu samo mi se ne svidja sto ce biti cenzure,znaci vise nemeres nikome kultuno ni j..... mater. Treba nekakav onda poseban portal za nas koji volimo koristiti pod navodima VULGARNE RIJECI iako su one sastavni dio naseg najnovijeg Bosanskog jezika po kojim smo mi vec nadaleko poznati.
sve je to super, divno, krasno, ali bolje vam je da zaposlite pokojeg novinara i lektora, jer je ovaj portal već odavno liči na amaterski uradak...
.....a ko odlucuje jel\' tekst prikladan za objavljivanje......zoom66...???
super, to će biti jako zanimljivo, na forumu ima desetine inteligentnih ljudi, možda se neko ohrabri i potpiše
glupi su do dna - toliko dobrih blogova ima, ali eto - treba neko sa potpisom, kao da nije bitno šta je napisano nego ko je napisao.
Super, sviđa mi se ideja. =)
Meni je ovo skroz ok akcija. Ovi sto vole stalno komentarisati, dobit ce priliku da se dokazu :))
\"Ovom rubrikom portal Sarajevo-x.com želi svojim posjetiteljima koji to žele omogućiti dodatni prostor za iskazivanje vlastite kreativnosti i stajališta na precizniji i jasnije osmišljen način. \" Osim toga, hocemo da se ogrebemo za sto vise stvari dzaba. Znate li i da se svugdje u normalnom svijetu tako nesto placa (KADA TI PONESTANE IDEJA) DOLE FASISTOIDNS ADMINISTRACIJA FORUMA SA-X NA CELU SA ZOOM66(6)
Odlično, samo naprijed!
Primjeti se da nisi James Bond :D. Jesi li ikad cuo za rijec STANDARD :D :D
Jadan pokusaj da \'redakcija\' dobije nekoga ko ce dzaba pisati za istu.
jel to neate vise para za asima, pa hocete da raja dzabe piskara, cccc... al dobro, recesija i u vaske ;)
da vam dzabaluka radim ... no way
ponestalo novinara?