Humanitarna akcija
0
Izgradimo Mehi sobicu
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako da se uplati za Mehu iz inostranstva ??
@nije bitno, za sve info o uplati iz inostranstva imas na www.burek.blogger.ba
Rado bih pomogla Mehi.. Kako to uraditi iz Njemacke?
da se moze iz inostranstva dati para
Svaka cast svima vama.Mi Bosanci smo dobri ljudi.Dajte koliko mozete nije vazno ako je od srca.Ko nezna gdje ce da da svoje VITRE sad zna.Mehi je sevap dati.
ccccccccc,,,,ŠTO SI TO ISFRUSTRIRANA,,,,možda zbog tih 200 KM,,,napadaš nas bez veze,,,tu smo svi da pomognemo čovjeku ali isto tako ne možemo da ne budemo kivni i ne znam šta već na većinu segmenata vlasti kako se odnosi prema običnom čovjeku,,,ohladi malo,,,nisi ti jedina i tvoj muž koji imaju namjeru pomoći napaćenom čovjeku,,,Ja sam sinoć u pola 6 uplatio za mehu / malo više nego vas dvoje / pa opet ne napadam nikoga jer mislim da će većina ljudi sa foruma to uraditi u skladu sa svojim mogućnostima,,,toliko
Sram vas bilo sviju! Sekirate se koji politicar je pun praznih obecanja a koji nije, umjesto da se pobrinete sami za tog covjeka.. kako Bosna postoji zna se da su politicari lopovi, vase kritike ovom jadnom covjeku pomoci nece...samo MI narod mozemo mu pomoci... od ovih kritika nema nista... vase kritike su suplje kao i obecanja politicara.. evo ja zajedno sa svojim muzem cu sa halalom poklonuti 200 KM za ovog jadnog covjeka jer toliko za sada mogu odvojiti, sta cce te vi uciniti??????? Bolje predjite na djela.. a nesekiraj te se koji politicar je obecao i slagao..
Svaka čast inicijatorima,podrđžavam akciju i nadam se da će Meho do zime imati Sobu i krov nad glavom..
Ovo je tuga i zalost. Da Bog da im Bog dao svima ni manje ni vise nego samo po zasluzi. Eto od srca im ovo zelim!!! Pa da vide sta je sila Bozija. Misle oni su zakon i sila.
ID,,,ja ti vjerujem,,,ali daj mi barem jednu informaciju o akciji IZ,,,ovo što sam pomenuo reisa nije slučajno,,,spomenut je zbog mjeseca u kojem jesmo i izrevoltiran nekim ZEKIJAT KALKULATORIMA,,,pa čovječe o čemu oni vode računa,,,nemam ja ništa protiv reisa,,,da ne budem pogrešno shvaćen,,, ali imam protiv te krovne muslimanske institucije koju on vodi,,,koja ulaže u reisove mercedese i .urce palce a ne u jadne mehe i još kako kazeš hiljade meha,,,a mogu i imaju da pomognu više nego što mi možemo i zamisliti vjeruj i ti meni,,,a ja vjeruj mi pomažem kome god i koliko mogu jer znao sam šta znači ne imati a nikoga da ti pomogne,,,toliko moj ID
Neki pitaju za SWIFT code Poštovani, više informacija pratite na burek.blogger.ba. zahvaljujem na interesovanju.
Za Fore. Svaka cast za ljude koji su inicarali akciju. Za ovog koji misli da je 10 000 km previse za adaptaciju ocigledno je da nikada nije nista gradio. Pa vidis da covjek nema struje uopste. Pitanje je ima li i dovedenu vodu. Sam prikljucak struje (koji sigurno EP nece donirati) je min 1500 km. Novi prozori, vrata obrada zidova izrada krova, podovi cijevi instalacije. Zatim samo kupatilo sa elemntima kosta min 3000 km bez uracune radne snage. Jos i ako uspiju sve ovo sa 10 000 bice dobro. Ali siguran sam da ce prikupit i vise. Dobar je tajming, pred bajram.
Jaro slazem se za to gdje je sad reis....ali kod nas koliko meha ima u Bosni bankrotirala bi svicarska da svakog podmiri sa osnovnim potrebama a ne Islamska zajednica....budimo realni.....imaju oni akcija vjeruj drugu.....neznam i nerazumijem sto sve prebacujete islamskoj zajednici i njihovim kakulatorima nisu samo oni tu da brinu o ljudima i mi moramo pokrenuti guzove malo zar ne???
Svaka čast inicijatorima a ti si Fore za psihomehaničara.
@fore, kad se ne razumijes ne laprdaj bezveze