UNESCO-ova lista spomenika
0
Jajce ne ispunjava nijedan uslov za upis
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I prije rata Jajce nije nikome znacilo puno osim jajcanima. Da nije bilo drugog zasjedanja AVNOJ-a niko nebi ni znao da Jajce postoji jedino sto svi znaju jeste da u jajcu se moze izvuci dobra para iz ukupne Jajcke privrede a kad dodje do ovakih pitanja kao sto je UNESCO e onda nastaje druga prica. Da se kladimo da ce prije uci svaki drugi grad. Ali Jajce bez obzira uslo ili ne pod okrilje UNESC-a ono ostaje za prave Jajcane bez obzira na vjeru ili nacijonalnos biser od najvece ljepote kakvo nema nigdje.
Ajde super što neće ići kroz Počitelj. Neka Čitluk i Ljubuški dobiju kraću vezu sa Mostarom
@ macak, Pissss macak!
krivi smo mi
ja macka i kulture... nisi ti macak ti si idiot
je bem ja tebi m ajku moderatoru što mi komentare brišeš
Koja aljkavost , pa zar treba komisija da utvrdi ispucanost zidova i napravno izgradjene objekte , e ljudi moji , Tipicna balkanska bahatost i neodgovornost. Ponadali se parama od UNESC-ua ,50% za odrzavanje ,ogromne pare koje zavrsavaju Bog te pitao gdje. E moja Bosno kakve ljude imas !