Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što lažete da su ukinute vize za UAE?
Ukinute jesu, samo nije ratificiran sporazum u parlamentima.
Članak ima grešku, u UAE se još uvijek ne može bez vize. Ugovor nije ratificiran.
Ponovo im treba cijeli zapad uvesti vize. Eto im Rusija. Ne treba njima niko drugi.
Da li ce prije BiH u EU, ili svi mladi do EU pasosa preko boravisne dozvole dovoljan broj godina? :D
Mogu li samo pohvalit da po prvi put da je clanak koristan i informativan
Dodik je i posle Dejtona napravio nakav pasoš i pokazivao ga koji su to bolesni teroristi tako su označeni i samo bi mogli u Smrdiju i Rusiju sa tim pasošom. Svijet dolazi sebi i vidi da su Srbi teroristi.
nije bitno u koliko zemalja možemo bez vize nego u koliko njih možemo nesmetano živjeti i raditi. Hrvatima je isto bili u Madridu, Dublinu, Berlinu ili Zagrebu... dok je Bošnji daleko teže dobiti vizu za boravak bilo gdje dalje od Sarajeva
Koju godinu poslije toga dolazi vepar iz Laktasa i drzava pocinje da tone… Nesto se pozitivno i desavalo do 2002g
Za naa sve bi bilo najbolje kad bi se ova dva entiteta razdruzila. To je bilo bolje i 1995., bolje je i danas. Mi bi dosada davno bili i u NATO-u, i u EU. Ovakvo stanje ne vodi nicemu. To svi vidimo i znamo, ali se pravimo da niti vidimo niti znamo.
Ali za takvo stanje su krivi politicari nije ko da ova država ne može fukcijonisat i mi što sve više držimo ovu korupiranu, nacijonalisticku stoku na vlasti to su sve vece šanse da nas uvedu u još jedan bezvezni rat moj dokaz je Srbija (Vucic) jer je ocito htjeo uvest Srbe u rat sa Kosovom ne znajuci da to može imat ogromne posljedice
Vi ste Hrvatsko cvijece jbga🤣🤣🤣
Manje zemlje sa toliko ljepota nema , šuma , Rijeka, jezera ,planina a nažalost manje zemlje sa toliko lopova nema ...
Možete li provjeriti za ove Emirate? Ja mislim da još treba viza. Možda je dogovoreno da se ukine,ali treba verifikacija parlamenta.
cuj mozemo u emirate
Odlican pasos kad nestane toalet papira!!!
Treba se oprati od velike nečistoće BOBO SMRADE.
Dupe brisi srpskim pasosem ionako ne koristis vodu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦⚜️⚜️⚜️⚜️JEDNA SI JEDINA
Moja putovnica je 🇭🇷
Djaba opet nikad neces bit samo hrvat nego uvijek bosanski hrvat il bosanski katolik
Vazi do neuma i nazad.