Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na vlast dovesti ljude koji imaju fakultete a koji su na birou, jer mu babo ne zna nekog da bi mogo napredovati i sigurno ce nas bolje voditi i truditi se za nasu napacenu zemlju...a ove sto nas unistavaju 20 godina negdje sutnuti u obliznji jarak ili ih iseliti na madagaskar..... ;)
narod Bosne ima vlast kakvu i zaslužuje...
kakve su to gluposti, nije eu ništa dužna bih, oni žele ukrajinu i island, od bih nemaju nikakve koriste, a i pun klinac im je iste više.
...super, samo je na toj rodi trebalo da piše FedEx...😜
bolje ocuh posto je Visoki predstavnik musko
a ja pakaša iza njega
Europi je pun k*** Balkana i nacionalizma!!! I naravno da je maceha, kad nas politika i nacionalizam ubise!
A sta se vise hoce i od te EU? Samo hocete da vam neko drugi daje pare, rjesava probleme, da "medjunarodna zajednica" zavede red, mir i prvdu, dok Bosanci gledaju borbe bikova na koridama. Glupo i neostvarivo. I zemlje EU su same sebi izgradile politicke sisteme, nisu nikoga napadale sto im ne pomogne.
tesko meni jadooooooooooj uuuuuu sarajvu graduuuuuu ;-)
Ako je BiH dijete, njega sigurno ni Godzina ne bi usvojila. Tako da dobro je ako ima i maćehu.
Godzila jarane, greška :)
Sada bi bilo krajnje vrjeme da Sudski Organi pokrenu istragu protiv huligana koji su rusili i palili drzavu BiH, a i ove placenike Koje huligansko-teroristicko udruzenje SBB i Monstrum Radoncic zloupotrebljavaju za svoje mracne ciljeve treba ukloniti sa ulica, i pitam se dokle moral i ljudska bolest za vlascu moze biti da ovako stare ljude koriste za svoje bolesne ciljeve, a Izbori su na kojima narod odlucuje koga zele, a ne paljenje i rusenje.
SVAKA ČAST NA KARIKATURI, TO JE TUŽNA STVARNOST.
Moze se na ovakav nacin protestvovati do kijametskog dana, ne *ebu to vlastodrsci dok ih za pjevalicu ne uhvatis.v
nama jedini ko je maćeha je naša vlast. evropska unija je nezainteresirana, što je i logično. što bi se i pokretala kad narod u bosni uvijek bira vlast na svoju štetu.