Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IZDAJA, IZDAJA pa jeli Alija izdo REPUBLIKU BIH u Dejtonu, jeli Bakir izdo reviziju tuzbe protiv Srbije, jeli Salkic izdo nanu Fatu nudeci joj da proda zemljiste SPC itd.itd.
Jesu li izdati borci koji nemaju od BiH ni jednu KM.
Na klix.u još malo pa se neće smjeti pisati protiv komšića.
Što mi brišete komentare?
Mora da se neko oteo kontroli pa hoce preko Venecijanske komisije da ga deloziraju.
Znal mlzda konstanje venecijanska komisija inda ona vlada svijetom
@materijalista8…kazes 3 ravnoprana naroda🤔ima li tu Roma, Jevreja i Ostalih koji je najvise, koji su npr. iz mjesovitih brakova🤔Ostalih, u mojoj drzavi, ima vise nego Hrvata, kao sto sam i ja, koji nema nikakvih prava za razliku od Hrvata😱🤔ja ne vidim i ne cujem da se Hrvati i Srbi zele dogovarati, oni samo postavljaju ULTIMATUMET😱🤔🇧🇦
nego da ti 3.5. trazis da se ukine genocidna rs, ili daj otkaz.
Znači nama rezolucija o Srebrenici a Srbiji i Hrvatskoj teritorija...
Da li u ovoj usmrdjeloj državi još neko zna praviti demonstracije i mitinge osim Dodika????
Meziš ih Željko., bravo..! Al , ako se bolje sagleda (mada nacional-aparhejd ljudovii to nisu ustanju) ,ta tvoja priča je u korist sviju., 😜🆕🇧🇦
Hoće li zvaničnici Ambasada Njemačke i Amerike da kažu narodu u BiH zašto su na vlast instalirali članove narko kartela? Njihov ljubimac Nermin Nikšić ima manje glasova od većine Vijećnika u Tuzli.
Potpuno legalno, da se sudije za najviši sud biraju po kvalitetu, a ne podobnosti. Ni Palavrićka ni Ćeman nisu kvalitet, o Krstanu Simiću i njegovom poltronstvu Dodiku kao šefu i sličnim se mora stati u kraj. Sramota je da Trojkaši izdaju državu dokazanim neprijateljima BiH Dodiku i Čoviću.
Majku vam jhebem trojansku izdajnicku!! jestel vi svjesni sta radite? Daj unormalite se ima jos vremena za spasiti sto se spasiti da!! fikret abdic vam nije ravan!
Tako su Hrvati i Srbi prijetili i na kraju kapitulirali Bosni.
Molim pojasnjenje! Ko je instalirao palavricku u U.Sud? A cemana? A simica? ... treba li od Venecijanske komisije traziti da se ovi izbace? Palavricki je protukandidat bio prof.dok.pravnih nauka iz ustavnog prava! Pa nije prosao sda selekciju vec bivsa cistacica iz tehmograd tuzla!
HADŽIFEJKUUUU!!! EVO TI TVOJIH I MARFIJEVIH TROJKAŠA - HAJ'MO JOŠ JEDNO TROJKAŠKO SIJELO KOD TEBE. ČESTITAJ I NJIMA I SEBI VELIKI USPJEH: DOBRO DOŠLI U TREĆI! HADŽIFEJKU SVE BOSANSKE RIJEKE TE NE MOGU OPRATI. UŠAO SI U HISTORIJU BEŠČAŠĆA ZAJEDNO SA ABDIĆEM, ŠĆEPOM I TROJKAŠIMA.
@fbUser1659168551 Je si li ti prirodno glup ili se samo tako češljaš?
ma sarajoct pusti bolan ove botove, Alija im prodao pola drzave, prodao za Sarajevo Srebrenicu i oni uzalud opet onog mrtvaca Bakira i SDA uzdizu...pa fasade nisu obnovili kako treba u gradu od rata, a na sva usta patriotizam...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sledeci izbori Sda Df Sbih i Nes, ima da bobiju 90% glasova, onih 10% ce dobit Fortica od svojih dezertera iz dijaspore