Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mu sto nije doslo do referenduma, a do nedavno govorio kako mu je zao para da se trose na referendum.Pa ima li jedan ovaj političar da nije licemjer.
Sjedi i plači!
nema svi su vaki
Ponosiš se što bolje spletkariš od njih.
Bolje i on nego krezavi polupismeni SDA taliban!
Ovdje je sve jasno: Ademovic junior i ekipa su odavno pod sapom kriminalaca koji su ujedno i gradjevinska mafia! Ademovic obecao 12 lokacija! Mandic nije dozvolio bas te lokacije jer NISU po urbanistickom projektku. Veoma jednostavan razlog! Investicija je ukupno nekih 220-230 miliona km! Pametnom lako zakljuciti koji je taj ademovic izgubio!!!!
Načelnik Mandić treba pod hitno raspustiti OV Centar.
ovaj lik,efendic i muzur bar nesto kao i rade.Pogledaj ove nehljebe iz sda stranki u vogosci ilijasu hađicima i trnovu nista niti rade niti prave niti izgradjuju
nikad vise sda u opstini centar pa ko god da bude. pondera mi:)
Od ovoga je gori samo Tanovic iz Novog Sarajeva. Potpuno ispod radara lik tamo rasipa budzetske pare gore od Koldze za koga je govorio da ce objaviti njegov kriminal. Ili nije nista nasao ili se snasao i dogovorio sa istim ljudima da i on nasatavi isto. Kakva pobjeda trojke " u bavljenju samima sobom".
Olicenje postenja i dusebrizja…stidi se jado jadni…
Mandic i forto.klas i mims.sto neprijavite tuzilastvo kako je klas opljačkan pare prebacivanje godinama na mims i onda ukinuli mims jeli Forto i mandicu sto ne prijavite zasto sipa i osa ne istražuju put novca
Gospodin i u porazu i u pobjedi. Svaka čast Srdjane !
Iskreno nikad pohvale za nacelnike, pogotovu Novo Sarajevo, pa i Centar, ali na koji nacin su se igrale igre, i kako su, i ko je konto da ga obori sa pozicije, drago mi je sto nije proslo!!!!
Bravo! svaka čast!
Ta "pruzena ruka" govori koliko samo ima morala u svima vama. Sljam ljudski zvani - politicari .
Pu ubleho
Nije g...o nego se pas pos.o koja je razlika u NIP-u kad su svi uključujući i predsjednika došli iz SDA i 20 godina pljačkali i otimali zajedno da Bakirom,pa osnovali svoju stranku da nastave isto samo što nemaju Bakira nad glavom ili ipak imaju.Pa dovoljan je samo Okerić,to šta se radi u Okiju nije normalno.Oborili cijelu vladu da bi nametnuli povećanja plina,struje,vode iako dokazano već godinama plaćamo više i onda kažu Konaković pošten.
Goreg nacelnika opstina centar nije imala do sad
Jeste, Ajnadzica
A SDA mafijaši sjeme im se zatrlo!
Od moje porodice si dobio 3 glasa jer smo glasali samo da nije sda.Međutim vidim da sam se prevario ubuduće nikom glas od mene pa kad radi ko šta hoće manje će me savjest peći znajući da taj neki npr.načelnik nije dobio od mene glas.
Bilo je daj samo nek nije SDA, eto Mandić nije. ima li kakav način da se steanke natjeraju da postave mlađe kvalitetne ljude na, ljude sa iskustvom u menadžmentu, pa obda nema veze iz koje je stranke načelnik općine. SDA postavlja ratne generale, ovi drugi postavljaju stranačke jarane...Pa dokle ljudi dokle..