Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PROCITAJ I POGLEDAJ OPAMETITE SE MUS.LIMA.NII, IDITE U DZ.A.MI.JE VRATITE SE SVOJOJ V.JE.RII DA BI NAM AL.LA.H. POMOGAO JER STE VECINA LEDA OKRENILI I POGLEDAJ TE OVO STA NAM NEDO BO.G. MOGU OPET SPREMATI I KO SU PRAVI NA.SIL.NICI!!! VE.HA.BI.JAA NEMA SAMO IMA LJUDI KOJI SU SE VRATILI ISPRAVNOJ VJ.E.RII I PRAKTIKUJU ONAKO KAKO JE NAS POS.LAN.IKK A.S... PRAKTIKOVAO A AKO VAM JE CUDNA BR.A.D.AA POGLEDAJ TE VASE PRA-DEDE I NANE I NJIHOVE KR.A.TKE PA.NTA.LONE I NIK.AB.EE 1900-TIH + GODINA. ALL.A.H. VAS UPUTIO NIKO VAM NEGOVORI NOSITE BR.A.DEE I NI.KA.BEE ALI POSTUJ TE ONE KOJIMA JE VJE.RA-IMA.N JAK DA TO MOGU NOSITI I PRIDRUZITE IM SE U JEDNOCI A.LLAH.AA JER A.LLA.H. NAM NECE POMOCI DOK SE MI KAO NAROD NE UJEDINIMO A NEVJER.N.ICI ZELE DA JEDNI PROTIV DRUGIH SE DIGNEMO. Jov.o Vukel.jic Ujedinj.eni Rav.nogorski pok.ret http://www.youtube.com/w atch?v=avUB-jcAjhc ukucaj na Search Google.com \"U BiH se otvaraju škole za četn.ike\"
Tako je nama i treba saveznistvo sa bugarskom, oduvijek smo i bili sa njima sanveznici, prva bosanska kraljica je bugarska princeza doroteja vidnska, supruga kralja tvrtka I. Bugarska je bila prva zemlja koja je priznala bosnu. Iskreno nisam bio siguran dali bi bugari stali uz nas al ovo govori sve za sebe, dakle imamo uz sebe albance, makedonce, i bugare nema kad svako od ovih drzava uzme svoje ostaje beogradskom pasaluku pomoravlje sumadije :D