Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
REIS je 100% u pravu. U ovom odijelu izgleda pravo cool & funky.
Joj koji je ovo .....fabulas
e Cericu lopove ko tebi dade da budes vjerski poglavar sramotis nas samo idi iz Bosne da te ne gledamo majmune majmunski
bravo Efendija bravo...........samo istinu pa kud puklo da puklo.
Breaking news: Seric obolio od ove nove gripe te je stanje u alarmantno i zabrinjavajuce. Glava mu natice i sve vise lici na svinjsku, a isto tako je primjeceno da sa vremena na vreme rokce.
PRIČA TI JE K.RAC!!!!! I SVI KOJI TE RAZUMIJU SU K.RAC!!! PA STOGA ; NABIJEM VAS SVE NA K.RAC!
@Bosanac to jarane,ne dajmo nasu lijepu ni milimetar,il ce dobit i po prstima i po mud**a ako ih imaju! Ya basta! BOSNA4EVER!
svaka cast reis!!!!!!
Ponosna sam sto sam Muslimanka, otvoreno se izjasnjavam kao MUSLIMAN, NIKOME se ne IZVINJAVAM, ako je nekome tesko da to prozdre, nek se napije vode da lakse klizi niz grlo.
Da Sarajevo sve više postaje islamski grad, tvrdi i predsjednik Demokratske inicijative sarajevskih Srba Jovo Janjić. On je kazao da je situacija u tom gradu iz dana u dan sve teža i da i ono malo Srba, koji tamo žive, žele da što prije napuste glavni grad BiH.Sarajevo srpska grobnica na kraju konstatuje Jovo Janjić.
UBI TURČINA!!!! POYDRAV IY HRVATSKOG MOSTARA
- Cerić, očigledno je, nastavlja da provodi politiku Alije Izetbegovića, koja je devedesetih godina BiH gurnula u krvavi građanski rat. Za samu BiH, ovakvi istupi vjerskog lidera nikako nisu dobri - rekao je Košarac, upozorivši da su vjerodostojnici SPC u nekoliko navrata osudili ratne zločine, što je Cerić, očigledno, prespavao.
- Licemjerne su Cerićeve izjave da Sarajevo u proteklom ratu nikog nije protjeralo, te da je u glavnom gradu BiH ostalo veoma mnogo Srba. Da, ostalo ih je, ali pod zemljom. Za nekima se i danas traga, jer su u međuvremenu Cerićevi istomišljenici izmještali grobnice i sakrivali kosti - kazao je Jovičić, upozorivši da je samo u Sarajevu, tokom proteklog rata, postojalo 126 logora za Srbe.
Vas tzv.\"kulturni identitet\" je SRAMAN i NISTAVAN efendijo Sericu Hvala ti boze sto moji preci nisu bili Srbi koji se IZturcise pa da budem POturica
Cericu radi ti svoj poso pusti naucnike, historicare da se bave upravo ovim statistikama. Tvoja je Dzuma da vazis, a ne da iznosis svoje privatno misljenje javnosti cime ti cesto pokazujes da ti politika nije strana. DOSTA JE VAS EFENDIJICA, FRATERCICA I POPICA koji u svojim govorim$a fol zagovaraju toleranciju, suzivot itd a samo cekaju ne bil bilo rata, jer u ratu je njihova moc neogranicena. Odjebte!