Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrhunac tanovicevog nerada je zamjena sijalica
Dzaba mijenjas, zavrsio si karijeru, zajedno sa “savjetnikom”.
Napokon.
Kad misliš da ne može jadnije od Koldže, pojavi se Tanović!
Da pitam ove sda IT stručnjake da li će sda bit konsponzor rezolucije jer njihov babo bakir prodao reviziju tužbe protiv Srbije
Imali gdje Malte, ko u rudniku smo. Kod bh telca mrak
Stavljate jeftina kineska shranja koja prestaju raditi nakon par mjeseci a platite papreno novcem građana.
Neko ce dobro da se ugradi
Ugradnja na 700k. Ma hajte
Sada ce pojedini vijecnici da se slikaju i da su oni zasluzni. Sve zahvaljujuci njima. Ko da od svojih para prave. A Opstina samo gleda.
LED rasvjeta kao 5G emiter signala, frekvencije od 3.5 GHz do 6 GHz! https://youtu.be/vfpo4bMO5Cg?si=6xAotIyyt4QaJJhQ
Sve mi miriše na izbornu godinu…
Nadam se da ce osvijetliti setaliste Aleja Lipa uz Miljacku od mosta u ul. Topal Osman Pase do mosta u ul. Azize Sacirbegovic, premracno je.
Tek Malta
Logično da dobiva novo jer je novo Sarajevo,da je staro Sarajevo dobilo bi staro,e moji novinarčići sa Klix-a samo uključite logiku hahahaha koja vijest koja ekskluziva,a kad je moje naselje dobilo rasvijetu niste ništa pisali aaa gdje ste tad bili?
Pitam načelnika & Co opštine kad će se zatvoriti teren između Zemaljskog i Istorijskog muzeja jer sa Vilsonovog š. se ulazi i tu se parkira 25-30 auta svaki (po cijeli) radni dan.
Jel' besplatan ili neki babin sin naplaćuje tu, baš me zanima?
Cija je firma izvodjac? 😁
Sve je 'završio' Enver Malagić.
Firma iz Banja Luke nema veze sa spomenutim ali nikakve...raspitaj se pa pisi...