Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzasno je negirati nesto sto citav svijet zna...
Ovdje postji još nešto bitnije a to je licemjerje Srbije. Šta očekuju? Da žrtvi bude neugodno pa da se prestane govoriti o Srebrenici?
Krvavim slovima neprijateljstva prema civilizaciji ostat će upamćen svako ko je lobirao da se ne usvoji ovaj civilizacijski čin.
Savetujem vam da gledate danas derbi na Marakani i da poslušate šta onaj najveći deo Srbije misli o vama i o rezoluciji.
Džaba bošnje, niste više in kao žrtve. Neko drugi sada uživa ulogu velikomučenika pre vas. Ako vas niko nije obavestio rat se završio pre 30ak godina a vi se milimetar u mozgovima niste pomerili.
Pa kako da se pomere kad im je Srebrenica jedina karakterna osobina pored bureka i Golfa dvojke
Treba se boriti do kraja i pokušavati nametnuti svoju istinu uprkos svim pritiscima!
Treba se boriti do kraja i pokušavati nametnuti svoju istinu uprkos svim pritiscima!
Uopšte je nejasno to ophođenje tih izazivača nemira kojima bila i plaćena "droga" dakle i dogirali su se đaba i to bi trajalo ali zašto nije tako jer zaboga pa zato što su odasli preko noći i na kraju krajeva koliko je od toga bilo i plaćeni studija i gotovih studija koji ste iskoristili neki sa jako puno nekorektnih odnosa sa pojedinim licima
Ja neznam sta Bosanski politicari rade,Sto ne izbace srbskog ambasadora IZ zemlje i proglase vucica personom non grata zbog negiranje Genocida,mjesanja u unutrasnje poslove strane drzave laganje i omalozavanje na BIH itd,itd Pa Ovo Sto oni rade prevrsilo je svaki mjeru.
Svako na svoju stranu naginje alu kako bi se sačuvali odnosi dve države ovo je najbolje rešenje.
Potreba i žudnja da "dođeš" jesu dva pojma ali da uzmeš u ruke "stvar" je toliko indivolentno da te može odvesti do neslućenih visina krenuvši od potrebe za hranom pa sve do u ovom slučaju da im uđeš u kuću da ih imaš potrebu oponašati jer te tvoj mozak toliko zatelebao !!!!
Pa laktaski Tuljan i pizdou*ti pred ridjanom u Mostaru negiraju genocid i ko je reagovao?
Zanimljivo je koliko se svijeta osjeća ugroženim a toliko organizacija i njih za zaštitu ljuckih prava, strašno.
Ne kaže se uzalud, što te ne ubije, optuži te za genocid.
Ja negiram postojanje srpske djece.....to su jedna obična prljava i smrdljiva maloljetna kuroslavna, uh zayebase pravoslavna genocidno-zločinačka paščadija........
Srbija sa punim pravom se protivi rezoluciji o Srebrenici, jer niko ne priznaje srpske žrtve iz Bratunca
Hrabra borba predsednika Vučića da svoju državu odbrani od jakih napada velikih sila.
Pozuri pri kraju je parizer
Kakva manipulacija! Niko ne porice zlocin u Srebrenici, ali genocid porice i poricace do i jedan Srbin zivi na planeti zemlji!
I zašto bi nas to tangiralo? Nas interesuje samo plaćanje ratne štete i ukidanje svega onoga što je nastalo genocidom a mišljenja nečija su potpuno irelevantna!