Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sudije prisliskivane zbog afere Respiratori. Tako SDA uniatava institucije drzave, a puna usta Bosne
sda turbo folkeri na aparatima....
SDAovcima zabraniti ulazak u tramvaj
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zahiraga na aparatima
On je iz pokreta zelenih, oni su zaduzeni za respiratore, nemoj tako ;)
Ako je 10 tamvaja 45.6 miliona kako je placeno 60??? Kakva je oprema od 15 miliona?
OVAKO CE IZGLEDAT 15 DANA KO TROLEJBUSI DOK GA NEIZGREBU I NEISARAJU I POBUCAJU OVA FINA GRACKA RAJA
Kucnim ljubimcima zabranjen ulaz u tramvaj... Pa kakve veze ima ako neko nosi macku u transporteru ili torbi za macke, kako ta macka moze ostetiti bilo sta? Ljudi su ti koji ce unistiti te tramvaje, a ne kucni ljubimci, koji su cistiji od nekih ljudi. Primjer je macka koja se dnevno po nekoliko puta cisti.
Bravo za trojku kvalitet Švicarski napreduju plus novo jači će bit od ZET a u Zagrebu i tramvaja stsrih u Beogradu SDA stidi se šta ste sve prokockali za 30 godina
Naljepnica da ne smije pas u vozilo je suprotna zakonu. 1. ovog članka slijepim i slabovidnim osobama dozvoljava se prijevoz sredstvima javnog prijevoza na relacijama do 50 km uz pratnju psa. Pas treba biti izvježban za vođenje slijepih i slabovidnih osoba, redovito cijepljen i nositi zaštitnu košaricu i povodac.
Rasulo na sve strane a narod se bavi koji je grad okiceniji i kako izgleda tramvaj u 21. vijeku
Tramvaji su novi, u njih ne mogu kucni ljubimci, a kakvi su insani, ostaje da vidimo vrlo brzo.
Ako je 15 tramvaja 70m, kako je onda 10 tramvaja 60m, zasto nije 46.66m 🤔
Plus masine i oprema za održavanje.
I dalje mi nije jasno zasto kucnim ljubimcima nije dozvoljena voznja javnim saobracajem. Ruku na srce kucni ljubimci su cisci od vecine ljudi.
Sve 5 al smijesno da ih ministar reklamira.
Jeste li nabavili i rezervne dijelove?Hoce li se redovno dezinficirat i cistit i odrzavat,popravljat ono sto se polomi ili ce cekat neka bolja vremena.Sretno nam.
Bolja vremena su dosla, nece sigurno biti gore od vremena zelene Bande!
Jusuf Ramić se prevrće u grobu!!!
Da se neko više reklamira za tuđe pare, do sada nije viđeno. Kupljeni tramvaji, super, za pohvalu, al' da baš ministar mora da ih reklamira, e to realno ne ide.
Komsic je otvarao Mcdonalds kao clan predsjednistva, to je jos veca sramota
Sjooo, kad hin počmemo ukrašavat škrabotinama!!!
dajem im 2 sedmice dok ne budu ličili na nista. ako već ima nadzorna kamera nek snima i javno objavljuje video da se uhapsi
Je li ovo Stadler pravi?