Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu za Ugande
šta ćete gospodo kvazi parlamentarci trošiti kad nestane para i kud ćete tad putovati kad izmuzete tu jadnu državu bih? sramota i bezobrazluk
Jeli Uganda blizu Beogradskog pašaluka?
cuj oni otisli, a ne znaju Ugandu ni na karti naci, stanu pred kartu pa razmisljaju jel se kaze Uganda il Ruanda !
Kako smo već danas objavili, u noći sa subote na nedjelju, u novootvorenom hotelu „Feri“ na Igmanu, došlo je do (ne)organizovanog okupljanja mladeži, ali i onih malo starijih članova Socijaldemokratske partije BiH. Navodno, trebalo se razgovarati o predstojećim, lokalnim izborima, te ulozi stranačkog podmlatka u teškim i izazovnim vremenima koja stoje ispred SDP-a. Malo se pričalo, a više dernečilo. Da budemo precizni, do ranih jutarnjih sati trajalo je SDP-ovo „strateško“ planiranje, sve dok u hotel „Feri“ nije upao Muhović.
pa kad nestane para (iz kredita naravno) onda ce i oni pred parlamentom kampovati
nece ih komarci napast. Napsascu ih ja....A i Peru sa 24 posto mozga cu mrknut. Pzzz iz Ugande...
najkraca prica iz proslog rata \"brate Murate , bas smo srece kurate .. rece Alija Muratu i pobjeze\"
Što bi Uganda bez njiha
Kony ce nerminu nalupati, a dragu I matana silovati I usput zaraziti sidachom
ODE NAM 24 %...
ode nam i vojvodina.
neće se ni vratiti iz ugande, zatražit će azil tamo.
Ovu drzavu treba raspustiti. Ne vidim nikakvog razloga da gradjani od svoje crkavice odvajaju da bi nasi parlamentarci ovako putovali po egzoticnim zemljama i supljirali. Ovakva drzava nikome zaista ne treba!
Od toliko problema sa kojima smo suoceni kao drzava, oni idu u Ugandu na seminar o promociji mira. Seminar = suplja prica koju svi znaju, mnogo hrane i jeba***a na kraju svega uz pare poreskih obveznika (NAS)...
Odmah na aerodromu u Ugandi, napašće ih komarci. Sigurna malarija!
Svratite i do černobila majku vam Je****eeeeeeeeeeeeeeeeeem