Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sistem prisile (kulturne)...pasos vazi 5 godina, ni pola od toga neprodje vec daju rok za zamjenu, ovo nam se desava svake druge godine...da pod moranjem izvrsimo zamjenu vec validnih dokumenata sa supljom pricom da mozete koristiti postojece do isteka, ali na grani kad gdje ides je druga prica...dobijes po usima sve sistematski rade i smisljeno...j...eeb.....eeemmm immmmm neeenuuuu u guuzzzovvveeeee...stareeee
koji ce nam racku kad nigdje nemoze opet da idemo, neznam kakav da nam izdaju, pozlaceni, kad smo donji u svakom pogledu...ovo je samo uzimanje para...narod lud i blesav, ovce jedne nista nekontaju, svake druge godine oni se dignu da mjenjaju dokumenta a nikakve koristi mi od toga nemamo... samo se drzavna kasa puni... i opet ce biti redova za vize, jos veci nego sad...
zar opet!?
BILO KAKAV PASOŠ DA IMATE, NIŠTA VAM NEĆE POMOĆI AKO NA NJEMU PIŠE \"BOSNA I HERCEGOVINA\", JER NAM TREBA VIZA!!! BIOMETRIJSKI PASOŠ JE JEDNO OBIČNO NIŠTA, TJ. NOVI NAČIN DA SE VLADAJUĆI TAJKUNI NAGEMAJU PARA ZA KRATKO VRIJEME. NE ZNAM STVARNO KOJA JE _S.V.R.H.A_ TOG \"BIO\" PASOŠA AKO S NJIM NE MOŽEŠ BEZ VIZE NI DO TUZLE ;-)
BIO ili neBIO , vama nema nikud iz bosne bez viza.
Privatnost je iluzija. Al ja se ne brinem pošto ovi naši što se zapošljavaju po nacionalnoj/ stranačkoj liniji u državnim organima i onake neznaju ni računar da upale, a kamol da skonataju kako zloupotrjebiti naše biometriske podatke. To če nama samo za ukras da služi.
ode sva privatnost...slijedeca je mind control
kaki biometrijski pasoši , to uopšte nije bitno , razumijete li na nas Evropa neće i zato cijelo vrijeme nas uslovljavaju,dovoljno imaju Rumuna,Bugara i ostalih,moja poruka je PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE , ČUVAJMO BRATSTVO I JEDINSTVO KAO ZENICU OKA SVOGA. VAŠ TITO.
Istekao mi je pasos, pa ga trebam mjenjati, al mi nije jasno do kada ce on vaziti, hocu li ga opet morati mjenjati kad pocnu novi il ce vaziti dok ne istekne?????
Muko moja. Ni Ameri nemaju biometrijske pasose. Sta se palite.
Mislim da smo sluzbeno posljednja zemlja na svijetu koja uvodi biometrijske pasose. BRAVO!!! I Hrvatska koja nicim nije uslovljena od ljeta pocinje sa izdavanjem e-pasosa :(