Komentari (403)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehehhehe isti kuuu
kriptonit?
Ne znam zasto je neophodno da bude zeleno. Pa zeleni trotoari, pa medicinski fakultet (nista gore nisam vidjeo) pa spomenici davoru i kindzetu, pa....
šteta sto je iza velika REISOVA imovina BBI. kao da se tuga ovom malom VELIKOM spomeniku..l.
Narode, Grad se izjasnio! Nisu im dali ona dva miliona sto su trazili (??), i naredjeno je da se zavrse radovi sa ili bez imena, jer keco kao nema ideju gdje da ih pise a onaj Zimic ima samo 513 -est imena. Na spisku u gradskoj ima oko 1400 imena, od mogucih 1621 ime. Sta ovi ljudi rade? bas retardirana situacija i politicki skandal, posebno....
Nakon ovoliko \" zelenih\" komentara, moram pitati : DA LI STE SVJESNI DA JE BAS OVO JAVNA RASPRAVA O IZGLEDU SPOMENIKA, KOJU NIJE IMAO HRABROSTI , RASPISATI GRAD? Jeste svjesni, znam. Znaci da su ovolike i ovakve reakcije, sasvim dovoljne vlastima Kantona i Grada! Kazu stari ljudi: Pametnom je i isaret dovoljan! U prevodu - gradonacelnice, ministri, premijeru- VI STE NA POTEZU, GRADJANI SU SE IZJASNILI!
katastrofa - je lo ovo koštalo milion i po - dva KM???? užas...
fontana u duginim bojama odredit če poruku spomenika, pojam fuge isključuje konstatacije u dominaciji patološki fundamenata.
eh ovako...ZNACI NEMOGU DA VJERUJEM KOLIKO STE PRIMITIVNI I KOLIKO BEZVEZE DAJETE SVOJE KOMENTARE KOJI NEMAJU VEZE S VEZOM!!! FUJ FUJ FUJ!!!I OVAJ TO STO VAMA LICI NA KU . . . JE VAS PROBLEM JER VAM OCITO TA STVAR NE IZLAZI IZ OCIJU.NORMALNA OSOBA NEBI POMISLILA NA TO.STVARNO FUJ.I DAJTE ONDA KAD STE VI TOLIKO PROTIV TOGA ZASTO VI NE NAPRAVITE NETO BOLJE,PA DA VAS VIDIM ONDA. i taj vas primitivizam i vase neprimjerene komentare mozete prosipat o nekim drugim temama u kojim se razumijete-kite...itd.!! u umjetnost prepustite normalnim ljudima, i veliki pozdrav Keci.
\"zeleni ku.ra...\" ostavi daleko najjaci komentar hahahaha
dobro si to skontao mensUD
man\'s ud catch o go and fuck yourself
spomenik me podsjeca na napuhanu bocu Radenske ili na neku veliku gumenu bombonicu Haribo i ma koliko se trudila i trazila misao jadnog umjetnika ne mogu da pronadjem asocijaciju na poginulu djecu ova zelena boja i prozirni materijal su neprimjereni i kao sto rece jedna djevojka koja se vec javljala ako se vec pravi spomenik poginuloj djeci ja vidim tu samo statuu majke moja cuva dijete u narucju mensud kečo je od spomenika davorinu i mirzi napravio pravu komunističku grobnicu koja je jeziva a ovaj spomenik hitno treba izmjestiti i zaboraviti i pored toliko mladih likovnih umjetnika u bosni i hercegovini kečo je uvijek taj koji dobija dozvole za rad i pitajte se kako od dva miliona maraka on je dobio garant dio a i oni ostali što su mu namakli taj posao kao i mnoge druge do sada sramota je sto mi kao gradjani sarajeva sebi ovo dopustamo trebamo se organizovati i ne dopustati ove idiotarije VRATIMO GRAD GRADU, A SELJAKE NA SELO, HVALA!
kaze ne valjaju uglovi slikanja pa ovo je slikano iz svih uglova i sve ijedan ugao je bio kritican kriticno i vozdra rusi
Stvarno mi nije jasno zasto se samo kreteni javjlaju da pljuju po necemu o cemu nemaju pojma. Mislim, znam da bi neki \"kvalifikovani\" citatelji volili da je postavljena kakva skulputreneke jedre majke sa neduznim cedom pod rukom i to bi bilo ko biva da \"ceo svet razume\" ko\' da je 1957 pa ono spomenik palim borcima. Samo zato sto ne kontas stvari a sve te (iz svojih kojekakvih seksualnih frustraciija) podsjeca na kitu ne znaci da nije nesto vrijedno. To sto je kostalo koliko je kostalo je drugi problem s cim se ne slazem, al hajd sta je tu je, svakako bi te pare bile potrosene na nekakvu drugu glupost i oprane 3-4 puta na raznim tenderima i sl.