Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bih ima samo jedan dobavni pravac kao baš kao i Hr. Da je pameti umjesto nacionalizma, zajedno bi napravili još jedan krak iz Mađarske i LNG terminal u Pločama za arapski plin. Ovako ćemo se grijati na nacionalističkoj histeriji i puniti kesu Rusima.
JA BI TI PREPORUCIO DA SE POZALIS DOKTORU HEHEHE. ILI PREDLOZI MAMI DA ABORTIRA DRUGI PUT KAD BUDE \"ZANJELA\" .STETA JE ZA COVJECANSTVO DA RODI JOS JEDNOG MAJMUNA KAO STO SI TI. ILI PAK SI SLIKA I PRILIKA NARODA (SKUPINI ZIVITINJA)KOJEM PRIPADAS.
... a mozda vam i obama i holbuk pomognu, ko ce znati...
Ja bih vam preporucio da se pozalite Lajcaku, EU, UN, Bush-ovim, Klintonu, itd... heheheheheh
hehehee e ludih komentara svaka cast ja se vec yagrijao od smijeha ahahahahahaha ... idem spavat dosta za veceras ... dogovorite se ko ce podlozit vartru ujutro ... a da smo pametni kao sto nismo trebali bi mi ovo sve ( CITAJ \"NASE POLITICARE\" ) otjerat u rudnike da nam navade cumura, e kad to zavrse onda na livadu da kopaju i zasade psenicu pa onda da sve to samelju, pa treba i jest.... e na kraju kad nas ugriju i nahrane sve strpat u jamu i dobro nasut kreca i kakvu armiranu debelu plocu ... nedaj boze da se vrate nazad ....
Za za ove lafo velike srbe, i lafo velike hrvate!! Pa vas brat putin, vam salje bozicnu cestitku, praznim cijevima plinovoda samo otvorite :D A srbija prodade naftno plinsku industriju rusima,pa vam rusi sada zahvaljuju !!
Cuj majmuna pitaju gdje su nase zalihe !!!! Znas ti majmune koliko kosta takav jedan termina za plin ?????? Mi nemoze 20 kilometara autoputa napraviti a kamo li terminal napraviti, nismo mi njemacka !!!
Stvarno uzas... Tako me podsjeca na rat... Al neka treba i ovo malo, da se podsjetimo kako nam je bilo!!! Ionako smo sve uzeli zdravo za gotovo.......
...pisem komentar, a ruka mi drhti... :D Putine, mamu ti J E B E M kod mene jos uvijek ima plina...
Eeee !
Pica mi se zaledila !
Nemogu spavat , usi mi otpadaju. Po monitoru inje ! Nesto razmisljam , koji komad namjestaja da podlozim...Nikada mi se ova komoda u predsoblju nije dopadala.Ujutru ode ! Valja preziviti . Osjecam se ko\'\' djevojcica sa sibicama\'\'...
a kad rusi bosni nisu platili dug za export u krajnjim 80-tim ... e tako je kad si male(ha)n
\"Narod koji spava može se probuditi samo udarcima!\"
svaka cast....upravo tako....na zalost nece niko ponuditi ostavku...al mozda se nadje neko hrabar pa pokusa metodom \"hoooo-ruk\" \"hoooo-ruk\" \"hoooo-ruk\" \"hoooo-ruk\" \"hoooo-ruk\"