Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bela ti zasluzujes upravo ono cime se tvoj car bavi...rodjena si za to
xxy jeli te STID ??? dali ti imas sestru ??? mamu ili majku??? znas li ti sta je trgovina zenama? dali si ikada pogledao film TRGOVINA BJELOM ROBOM??? pod hitno to pogledaj i nikad se vise nemoj provalit takvom gluposcu da je on cinio dobra djela.sram te bilo na tim njegovim parama je krv tudjih kceri,sestara i mama 1000 puta se srami a ti ljudi koji su uzimali od njega pomoc su takoder kriminalci to su krvave pare on je kriminalac i zasluzio je samo da se pati i da ga sretne neki rodjak ili brat neke njegove zrtve u zatvoru i dobro mu na kosti sjedne u sta sumnjam da ce se desit jer ce on tamo zivjeti kao gospodin kao i njegova kucka meliha
za wtf Šta se ti javljaš ??? Ne kažem da su njegova djela ok,već da i on ima svoju dobru stranu. A tu lošu stranu imamo svi:
Za wtf Divan,divan nego šta pesmice mu pjevam ja. Ko ti ubi momka u travmvaju Sandžaklija ili Bosanca????
Kad porastem biću Tasim niti Kasim, niti Rasim kao Tasim biću ja ispred zgrada, sudova I dok čekam presudicu šamarom ću te po licu ako neko iznervira direktora svemira Tasim kad porastem biću svoju ljudskost vješto kriću za podvodnju glavna zvjerka za me radi Vaša kćerka Tasim biću, to ne krijem svakoj majci suzu lijem koga boli, kome smeta pored mene nek’ prošeta Tasim biti, to je fol nanositi svakom bol radujte se narodi što Vas Tasim podvodi
@bela & xxy Ma ja, divan covjek, nema sta... Fuj!
Jeste sva njegova kriminalna djela su grijeh,ali šta ste očekivali.Nije on baš tako loš kakvim se smatra idi te malo surfajte i vidite da je on ipak kralj siromaha pomagao je nedajući da ga hvale za to.
tasime care uz tebe je ceo sandžak.volimo te,a dusmani nek puknu!!!!!!!!!!!!!