Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha, ti se nakon godinu i po dana sjetio da nesto komentarises.
pa dokle vise ljudi,jeste li vi normalni samo menjate nesto i punite budzet,3 pasosa sam do sada izvadio i sada kada sam ovaj zadnji trebam i taj do kraja godine,shvatite nema narod toliko para!!!
Pa jednostavno ne znam sta nam koriste ti pasosi kad nas nisu uvrstili na bijelu sengen listu i pitanje je hoce li ikada, druga stvar nase politicare i ne interesuje jer oni bezbjedno putuju svojim dipl. pasosima a nama su da bi vise otezali i da bi BiH gradjeni placali vise za vize, a takodje i da bi platili svaki pasos po naosob, uveli novi zakon da u porodici djeca ne mogu biti na pasosu roditelja nego moraju imati svoj pasos. Mnogo im hvala na tome sto su nam smanjili primanja a povecali izdatke.
Koliko samo vaze vasi pasosi da mi je znati... Nadam se da vze 10 do 15 godina kao u mnogim zemljama evrope... A izgled da ne govorim... Ma sta me briga ubrzo cu dobiti njemacki pasos... Ali stvarno vam je zemlja katasrofa, gadi mi se...
libo me racku za ovaj nazalost sugavi sospa, ja imam americku sharu
Dizajn ovog pasosa je veoma lijep, cist i elegantan. Velicina i vrsta slova kao i dimenzije grba su veoma dobro odabrane. Razlikuje se od drugih pasosa i to u pozitivnom smislu. Pronadjite na internetu i vidite npr. kako izgleda Svjacarski pasos (takodjer jednostavan i lijep) Ove zvijezdice sa desne strane su samo zbog toga sto se radi o pasosima-uzorcima (specimen). Na pravim pasosima ovih zvijezdica nece biti. Rado cu ga nositi sa sobom.
ko u ovom urcu zivi i ovi pasosi su previse, treba nam po drvo podjeliti da zubima uklesemo biometriju u iste abijem nas na urac sve
ma hajde Boga ti kakav god da je...samo da nas nekad u blizoj buducnosti odvede u Evropu bez da se moramo mrcvariti danima pred ambasadama :)
e mogu ga na k...c nabiti,kad mu treba opet viza da se ljepi. neki dan sam došao i z bihaća po turističku italijansku vizu,kad tamo red 250 ljudi,kažu ako i nočiš ispred kapije nije ti garancija da ćeš je dobiti,ja se lijepo okrenem prema ambasadi i kažem im fu mare mio kaco ili ti u prijevodu šipu mi racku,plus 150 km,viza +osiguranje+pute odoh ja na svoju unu da se kiselim,i da se patim sa onim roštiljom na ugalj,a oni tamo nek uživaju u blagodetima mikrovalne
joj jes zgodna ja bolje nisam
pa koliko je ruzan nece nas sa ovim preko granice pustit...
Citajuci komentare, stekao sam dojam da cemo svi nagrnuti preko granice, kada uvedu bezvizni rezim! Necemo ljudi moji! Ko je putovao, putovat ce! Ko sjedi za kompjuterom i pametuje, to ce raditi i kad bude mogao bez viza.. Pasos je isti kao ovaj dosadasnji, samo sto je skuplji! Fizicki i po dizajnu ne, ali ko te pita kad su njegove \"mogucnosti\" iste! Treba vlastima para i . Imamo licne karte po PS, a opet moramo vaditi Uvjerenje o drzavljanstvu, rodni list, potvrdu o prebivalistu.. Koja je razlika izmedju ove, i onih starih licni karti (slicnih GRAS - ovim iskaznicama)? NEMA RAZLIKE - to se mijenja, jer im treba para..
kako doci do love za izbore,naravno to ce dijaspora da plati opet.E nece vise oni tamo imaju sad druge ha ha ha ha,sad cemo to mi da pla....ha ha ha ha ha
poserem se na bosnu i na taj ruzni bezvrijedni pasos.
em sto je ruzan, em sto nicemu nevrijedi. jedino ne shvatam su te budale sto ce ga vaditi i jos platiti 40KM ?!