Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GORAŽDE HVALA TI... osvijetli nam obraz jede jedine BOSNE i HERCEGOVINE
http://islamu.wordpress.com/
Izrael je kolijevka kršćanstva. Izrael pripada Izraelu. Jasno! Zna Amerika zašto čuva Izrael, zna Evropa zašto čuva Izrael, zna bog zašto čuva narod izraelski. Zna se zašto je izraelska vojska najsposobnija na svijetu. Je li vam sada dosta šupljoglavci?
ja nastavljam da istrebljujem ovaj nakot teroristicki
Ma pusti ti njih chifo, pobij stoku lojavu cigansku!
Definitivno je ovaj \"Sarajlija\" promasio temu...kao sto je vec neko gore napisao prvo nauci nesto o svojoj vjeri pa onda daj osude neke...malo razmisli prije nego nesto napises...nemoj da ti je jeziku ovaom slucaju prsti brzi od mozga. Imalo bi se sta odgovarati i pisati na tu tvoju izjavu 7 dana ali mislim da nema potreba i da se vecina njih ovdje slaze samnom...bilo kako bilo no comment na ovog tzv.sarajliju...srami se
sarajlija, promasio si planetu
Karina si ti sarajlija budalo jedna. A kamoli sad ne bi bio sarajlija da se agresija 92-95 nastavila drugim smijerom, ista onakva kakvoj je izlozen cijeli narod Palestine. Serem se i na ovu djecurliju od 12 godina sto su jednom gledali \"dnevnik\", i pricaju kako ne podrzavaju to sto rade izraelci ali \"osudjuju radikalni Hamas\" jer nikad nije priznao Izrael. Kakva je odluka cifutskih britanaca da daju 3/5 zemlje 1/3 jevreja na nacin da u palestinskom dijelu zivi 1% jevreja a u izraelu 49% Palestinaca koji su bili pod zidovskom kontrolom a koji su protjerani poslije osnivanja cifutske drzave u ratovima za nezavisnost i Sestodnevnom 1968. Da li biste vi priznali takvu drzavu?!
sarajlija, ti pojma nemas. naravno da se kritikuje samo izrael jer se zrtve palestinskog naroda broje hiljadama a izraelaca je saka jada. ti nisi vrijedan svog nadimka. ti kao razuman sarajlija ne bi ovo uopste mogao napisati. sta da su srbi u ratu zauzeli pola sarajeva i tu povukli neku drzavnu granicu? ja vjerujem da bi ih ti priznao. izrael je nasilu stvorena drzava da bi se jevreji iz amerike i evrope (gdje ih ima najvise) tamo \"deportovali\". samo sto je zapad to usminkao kao da ih \"oslobadjaju\". palestinski narod je tamo zivio normalno kao i svaki drugi. odjednom dodje nekakva britanija i amerika i odlucise palestinskom narodu oduzeti zemlju i datom nekom drugom.jel to moralno? trn u oku ti je iran koji je rekao da treba unistiti izrael. sto ti ne smeta kina koja decenijama ugnjetava narod svoj? ZATO STO SU TI MEDIJI TO TAKO SERVIRALI. prijatno
I NAROD IZRAELA
A kako bi se ti ponasao da ti se sve oduzme i da svoju zvoju zemlju nemozes da obradjujes zato sto te neki tamo ganjaju sa palicama ili pretuku zato sto za njihov praznik hodas ulicom?? A stim i zaboravljas da su izraelci palestincima oduzeli prakticno drzavu, amerika ih naselila posle 2 svjetskog rata tamo kad ih niko zelio nije i sad svojataju tudje. Naravno da sam i ja protiv nasilja al palestinci trpe njih 60 god a ne izraelci palestince a sto se tice zrtava 1000 palestinaca vs. 10 izraelaca i to vojnika!!
sarajlija,gledas stvari kako ti zelis da ih vidis,a ne kakve jesu.Ne znas ti nista o Islamu kao ni o svojoj Vjeri jer da znas nebi ovako pisao.Svi treba da poradimo na sebi u ovim za sve teskim vremenima, a pogotovo da ne sijemo mrznju i nacionalizam.I jos nesto,sigurna sam da si se ispalio iz Sarajeva kad Mu je bilo najteze pa si se sad vratio kao i mnogi i pametujes,a pojma nemas.
Idiote
Mi sto smo prezivjeli golgotu,narocito gradjani Srajeva prepoznaju sta je fasizam.Ovaj rat protiv Palestine je vise nego fasizam.Palestinci zive u logorima od kada je nastao Izrael.Uprincipu mi je zao svakog covjeka ,a narocito neduzne djece,ali jedno se zna da izraelska politika ugnjetavanja je izrodila Hamas.Palestinski narod nije bio nikad teroristicki,ali oni gube zvoju drzavu da bi im jevreji odredjivali njihov zivot.Pregovori ce tesko vratiti Palestincima drzavnost i zato sam protiv takvih tvorevina kao sto je Izrael ili RS.otuda solidarnost sa Palestinom.POZDRAV BOSANKA I HERCEGOVKA SA KORIJENOM OD 500 godina!
ma jednom ce svima biti sudjeno i dobit ce sto zasluzuju,ovaj zivot je samo ispit,zivi i uci