Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Enko27 Meščini da te Fondacija već s time preduhitrila. Tojest, Fondacijini struĆni saradnici iz Poljske, koji su tokom svoga boravka i istraživanja veliĆanstvenog kompleksa najvećih građevina na planeti, snimili sljedeću nepobitnu međunarodnu verifikaciju (mahinalno): http://www.youtube.com/watch?v=siiWzpR1Fas
Radogost Imas od mene podrsku, i ja hocu da Sarajevo-X objavi vijest o SESTOGLAVOJ KRAVI (sest kosmickih dimenzija okrenutih na SEST strana svijeta, naravno STROGO pravilne orijentcije), koja je ko biva dokaz za staru MUUUrijansku civilizaciju (tzv. LEMURIJA). Takodjer imam \"naucni\" prijedlog za \"naucnike\" iz BOSANSKE DOLINNE LUDJAKA. U jednom od Indiana Jones filmova pronalaze onog starog krstasa koji je cuvao sveti gral (to su \"naucne\" cinjenice), star (krstas) \"samo\" 700 ili 900 godina, cugo vodu iz grala. Dakle, vrtijeme je da i ONI (to jest \"naucnici\") otkriju jednog starog jal\' prailira, jal\' atlantidjanina jal\' MUUUUUrijanca (lemurijanca) starog koju tisucu a mozda i hiljadu godina. Od njega se moze uzeti DNK i tako dokazati on \"naj... naj... aj..\" Pozdrav
Hajde ba raja ohladite malo, šta sad večere prebrojavate, to su sve profesionalni medijski radnici, večericu večerali, legli pa zaspali, kako kaže stara narodna! Šta ste tako nakraj srca, vidite da se ljudi zajebavaju sa objavljivanjem ovih vijesti, svi se dobro terapeutski nasmijasmo (ja ispadoh iz stolice). Draga Redakcijo, znači, sutra ide KREZUBI KONJ, jesmol se dogovorili? Ili treba prvo večera? :-O Ubacite obavezno u vijest i to da je Sekcija za narodna kazivanja otkrila da je po ovim KREZUBIM KONJIMA ostala u narodu poslovica \"prebio ga k\'o konja\", jer su tako Bogumili Vegetarijanci mlatili svoje konje kad im upadnu u kupus. Ili ono bijahu volovi? Eh te misterije. Zato treba da se nastavi s kopanjem, da dođemo do odgovora na takva civilizacijska pitanja.
ZAŠTO PORTAL PIRAMIDA-X (PARDON SARAJEVO-X) NE OBJAVLJUJE NOVE INFORMACIJE O SUPER REZULTATIMA ISTRAŽIVANJA NA STAROM GRADU VISOKI, ŠTO PRENOSE AGENCIJE I MNOGI MEDIJI? KOLIKO SU KOŠTALE VEČERE KOJE VAM JE PLAĆAO SEMIR? MOGU I JA DA VAM PLATIM VEČERU, HOĆETE LI ONDA OBJAVITI!!!
nemaju sta da nam podmetnu pa recikliraju ove gluposti, jest da smo mi bosanci kratke pameti ali ovo je ipak previse! sta ce biti slijedece, saopcenje fondacije da su otkrili ulaz u piramidu!!!!!
Sve bolje i bolje, sta li ce Sarajevo-X jos servirati citaocima \"da prosude sami\", ostala je jos kamena krava i troglava zmija. Nasli ste za shodno da se ovdje javite (administratori) a na vijesti o istrazivanjima na kraljevskom gradu Visoki gdje student/templar ili koji mu je vec nick pise fasisticke komentare ne reagirate. Sram vas bilo.
Chuchumba, kako ba niđe veze!? Pa vidiš da je to DVOSTRANO LJUDSKO STOPALO, tj. s prstima multidisciplinarno na obje strane, malo \'vako malo \'nako! Drugim riječima, to je dokaz da je ova nepoznata civilizacija bila tehnološki daleko naprednija od naše - barem što se genetičkog inženjeringa tiče. E sad, dokle se takvim stopalom moglo stić, to je drugo pitanje. Zato treba da se nastavi sa kopanjem, jer tamo garant ima nešto kolosalno! Ja pretpostavljam po ovom NOVOM ARTIFAKU da piramide u Visokom kriju tajne atlantiđanske pogone za modifikacije DNA. Čekaj samo dok Fondacija objavi slike artifaka u obliku DVOSTRANE LJUDSKE *UNE...
Nidje veze
Draga Redakcijo, ne morate se vi ništa izvinjavati, pogotovo ne za nečiju tuđu neprofesionalnost (mig-mig!), samo nastavite tako afirmativno i patriotski, ne osvrćite se na oponente! A prekosutra PRA-MEĐEĐU objavite, molim vas! http://img221.imageshack.us/img221/2060/krava01de5.jpg PRA-MEĐEĐA je dokaz da smo mi svi potomci civilizacije MUUUUU!!!
Sarajevo-X, fakat ću biti razočaran u vas ako sutra ne objavite vijest da je pronađen još jedan novi artifak u Dolini bosanskih piramida: KREZUBI KONJ!!! Živilo pozitivno te afirmativno novinarstvo!!! ŽiviJo turizam!!! Biće para k\'o blata!
Saopštenje o ovome \"novom artefaktu\" su nam poslali danas iz Fondacije. Vijest je sklonjena s naslovnice, jer se očito radi o \"starom artefaktu\" i neprofesionalnosti Fondacije.
Burgija, ja naredne hefte idem na Visočicu, naravno na kraljevski grad! Pridruži mi se u uživanju na simbolu naše državnosti. Da vidiš da smo uvijek bili \"evropska zemlja\". I da ti pokažem dokle su duboko iskopali, pa da vidiš da nema ništa kolosalno. I ostavi se tog sektaša. Ostavi mi mail da ti pošaljem prošlogodišnju sliku sa Visočice kada su pripadnici ove sekte iz Srbije, koji su BTW finansirali Vojislava Šešelja, izvodili paganski ritual. Ruke dignute u zrak, pogled u nebo, a ispod Visoko. ne znam gdje je tada bio reis.
Hej Sarajevo-X nemojte ba zaboravit KONJA S JEDNIM ZUBOM, molim vas! To objavite sutra, stavite naslov \"Friško iskopano\": http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?p=1963189#p1963189 Poznato je da su bogumili vegetarijanci, potomci Atlantiđana, uzgajali KREZUBE KONJE!!! Živila arheologija! Živio prođekt menađerluk! ŽiviJo turizam do koljena!
Mozda je stopa simbol Bude,jer u drevnom budhizmu prve epohe,to bi zancilo da smo bli budhisti,hehehehe,eto objasnjenje patarena koji nisu jeli meso...i s time se ne salim... Ozbiljnije,i ja sam vidio ovu stopu prosle godine(dal je ista?),al ipak u visokom ima nesto kolosalno,ismijavanjem i negacijom nece niko doprinijet istini vec kopanjem i dijalogom. Naprijed samo naukom i tolerancijom,ko stvarno jeste zainteresovan historijom moze samo bit sretan da se iskopa i dokaze drevna proslost nasih pradjedova. Ja sam propoziro cliu da odamo zajedno na brda okolo visokog i da dijalogom damo svak svija misljenja,pa bujrum.
Al\' se vi iz Sarajevo-X dobro zajebavate! Hahhahaahah! Samo ste zaboravili staviti da je to DVOSTRANA ljudska stopa, kako napisa Semketov babo Muris (zvani Misaoni Foton) u svom struĆnom izvještaju prije godinu i po: http://www.piramidasunca.ba/ba/index.php?option=com_content&task=view&id=659&Itemid=26 Sudeći po izvještaju, ova DVOSTRANA LJUDSKA STOPA je nađena ima dvije i po godine! Neka je GalaktiĆki Intelekt sa vama!