Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U vrijeme kada je zeljeznicki saobracaj postao bukvalno najjeftiniji i kada u cijelom svijetu zeljeznica doslovno buja kod nas imas ovakve slike. Tuga.
Niknut ce ovdje dobro naselje po svim prilikama.Samo to znaju.
Gledam te benefite na zapadu. Podzmene zeljeznice ljudi lagano muzika, citaju knjige I ne umori se da dodje od tacke a do tacke b. Kod nas truba kad ideš vozom, ide kao samo sirotinja, a mogli rasteretiti ionako katastrofalno los saobracaj u tk, smanjiti broj nesreca, smanjiti zahadjenost, rasteretiti saobracaj. Par puta sam isao ovom marsutom prije 15 godina, nista nisam puno kasnio, nego sto sada dolazim sa automobilom. A bio nasmijan, sretan I cesto sa kondukterima pravio zafrkancije.
Nije svakom do zafrkancije sa kondukterom niti sa redom vožnje ni stajanjem u gužvama u špici... a i ne ide voz do svake mahale
Vi ste svi pukli ko kokice
Cudi me bas,imamo godinam najstrucnije ministre saobracaja..Aferim..!!Daj meni poziciju da se vratim iz Njemacke da i ceste pruge sigurnost u saobracaju se rjesi za godinu..!!!
nekaze se dabe kakav ti je voz takva ti je drzava....kad nam ovo jada od drzave vide nepismeni primitivci i lopovi
Tuzla je od vlasti u Sarajevu, bez obzira ko vladao totalno saobraćajno izolovana. Nikakvih novih puteva, a autoputu da nr govorim. Nikakvih zaobilaznica, svaki kamion, bus, auto koji prolaze kroz Tuzlu prolaze kroz cijeli grad
Imam kamione imam vlast,zeljeznucu dajem nesposobnim da je vode.
kod nas se zivot zatamnio 1990-e sa izborom nacionalnih stranaka.Prica o preostalim tragovima zeljeznica je iz perioda prije mraka.
ovo podsjeća na sretne dane.Dane kad je sve bilo u pokretu i kad se radilo.Sad se ništa ne radi da bi bilo bolje.vozovi mogu puno rasteretiti vožnju autima.kod nas izgradiše prugu ispod mora.švedska,Danska i doveze me tačno do aerodroma.U Bosni nikog briga nije.
Da se ne lazemo ne bi bilo koristi i da se vozovi saobracaju,nije kod nas izgrađen taj nacin razmisljanja da bi koristili voz kao sredstvo kojim cemo negdje otputovati a realno nisu to neki brzi vozovi da bi se imao razlog za izbor bas voza kao prevoznog sredstva.
Tuzlom godinama ne prolazi fasizam, Smitovi sto prodju su rezultati nevjere
To ti je tako od kad je "Eni ban". 😂
Pa zašto se ovoliko zaobilazi Tuzla. Je li Bošnjo?? Sam si sebi neprijatelj. Ne treba nama ni Dodik ni Čović. Ima nas.
Sta ce ba Tuzli neka imaju drugi ,gledam ceste do Tuzle pa najgore su u Bosni ......Tuzla je najvise od svi zapostavljena ......govore svi Bihac ,Bugojno ,Travnik al TZ je katastrofa u svakom smislu osim onoga malo turizma sto grad ima uticaja
To nam je Alija donio, jer je dosta ulagao u infrastrukturu u Tuzlu i oko Tuzle, pa smo sada izolirani u svim pravcima. SDP ne valja, ali je SDA zlo! Samo još treba napomenuti da oba stanica ima zaposlene koji redovno dobivaju plate
Alija je bio prirodno glup pa nista nije cudno !
kod nas se zivot zatamnio 1990-e sa izborom nacionalnih stranaka.Prica o preostalim tragovima zeljeznica je iz perioda prije mraka.
Pruga Brčko Banovići prije sto godina, Tuzla u moderno vrijeme ni ceste kako treba. Vlast parazitska...
Postoji priča da je u Daytonu bila ideja da Tuzla bude u Rs, a Banja Luka da pripadne Fbih. Zna li tko što više o tome, ima li istine u toj teoriji?