Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tesko je shvatiti Filipovice.To je jedna enigma.Ali da toliko moze biti mrznje prema bratu rodjenom to je tesko shvatiti i bosankama koje su prezivjele rat.
PA TO JE KARAKTER COVJEKA! DA KAZE STA MISLI TAMAN I DA MU JE I RODJENI BRAT!
Moje ime je Katie Martin i želim ovdje podijeliti svoju istinsku životnu priču o tome kako sam uz supruga uz pomoć dr. Ogundelea vratio svog čarobnjaka koji je vratio mog muža u roku od 24 sata svojim moćima, a ove čarolije su bezopasan, ovaj čovjek je vrlo moćan čovjek, s njim sam dogovorio da njegovo ime podijelim na internetu i zato to sada radim. Ako vam treba pomoć, možete se obratiti njegovom WhatsApp-u: +27638836445. On je 100% stvaran i moćan.
Imam sjajne informacije za sve na ovom forumu. Jeste li čuli za vrač čarolije po imenu Dr Ogundele? Taj čovjek je vratio mog muža koji me je napustio 7 godina samo za 24 sata, ja sam svoje ime, Isabella, Stvarno je, kontaktirajte ga na svom WhatApp ili Viber Chat: +27638836445. Moćan je.
Greska: Nihad Hasic
Gospodini Svjetlan Filipovic i Nihad Hadic nisu uopste zloupotrebili radove Nedima Filipovica i puno vremena, nerva i para su sami investirali da se ovaj posao zavrsi. Postovanli Nadane Filipovic Vi niste ovaj rad citali, prepisali i izdali! Samo tracali. Veliki podzrav (And i truly mean that I am not standing on anybodys side when it comes to this issue but I truly dont like the things You are writing and thinking about these people.)
Pretpostavka je majka svih zajeba.U ovom slucaju zajebali se nepismeni SDA trojac/dvojac.
Pa autor ovog clanka i dr.Svjetlan Filipovic su rodjena braca!! Dakle i Svjetlan je sin rahmetli Nedima Filipovica
Alaselamet! Prvo Tunjo Srbin pa onda onaj kreten sveznajuci \"etnolog\"...ne znam mu ni ime...pa sad ovaj idiot...ko je ova seljacina?!! kakve se sve gluparije pisu a i mogu vala kad ima blesavih listova da ovo izdaju...treba to sve zabraniti...da vise ne mogu da pisu ovo. Dobro je da sam u Svicarskoj daleko od svega...Selim, Bern
Svaka cast Avdi, a i Bubregu i Bosanki. Filipovici su gnojni cir Bosne. Podrepasi i udbasi. Ko je sad ovaj. Da to nije Nenad sesirdjin! I taj Nedim samo Vlahe forsiro. Profesor doktor Nihad Hasic je najskolovaniji ministar obrazovanja i kulture u istoriji Bosne. To je covjek koji je kulkturni djentlman i veliki svjetski naucnik. Ako je on piso mora da je dobro napiso. Najprepotentnija familija glupaka i nepresusni izvor suplje prepotencije. Sve im je laz, a najvise lazni begovat. U sela svoja nek se vrate i nek tamo beguju a nas gradjane nek puste na miru. Dosta su zla Bosni nanjeli. Eto tolko od mene. Irhad Sarajevo
Sve sto se preziva FILIPOVIC i ima u imenu dva N: Nenad, Nadan, Nedim itd., bjezi od toga, to je sve mahnito. Drzava se raspada, otislo sve u PM, a oni na relacijama Prinston-Australija-Pizdici raspredaju o kojekakvim zajebancijama. Mozga to nema sekunde, samo sujete do neba i bezobrazluka.
Boze sacuvaj, jos jedan poremeceni Filipovic...ne znam ko si gosp. Nadane ali nemas puno pameti jarane...i na kraju koga je briga za svim ovim sranjem...Avdo, Rheims
tebe ocigledno jer si se nakacio. Sta je lik rekao pogresno?