Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SA SA SARAJEVIO IMA CUDNU MOC KO GA JEDNOM VIDI PONOVO CE DOC!
Seher Sarajevo. Bosno volim te.!!!!!! Sve ce PROCI samo ce Seher Sarajevo, Seher Banja Luka , Seher Mostar i Seher Bosna OSTATI zauvijek !
Ocito nisi zivjela/zivio u drugim vecim gradovima van BiH. Ti sto ih nazivas produkti \'seljakluk, seljačku prodornost i lukavstvo i naravno - glupost\' ni u jednom gradu nisu nepoznati, vjeruj mi! Cak sto veci grad, sto vise toga sto ti nabrajas.
Ti nisi sav svoj. Ozbiljno trazi pomoc. Vjera se moze mjenjati! No to je kod smrdoslavskih vjerskih fanatika nepoznato. Nije bilo ni budista prije ovdje, ali ih sad ima. Po tebi ako promjenim religiju, odmah prestajem da postojim kao potomak mojih predaka koji su imali drugu vjeru? Tipicno ludo smrdsko razmisljanje! Naravno da sljedbenici islama nisu postojali prije Otomana u Bosni, jer do tad ta religija nije bila bas poznata na ovim prostorima. Ni pravoslavlje nije bilo nesto rasireno u Bosni, sem po neki zalutali Srbin u Podrinju i Vlasi u Istocnoj Hercegovini. Uglavnom su stanovnici Bosne bili katolici, sa hereticima (sto ih neki nazivaju pogrijesno Bogumilima) u centralnoj Bosni. Tek u Otom. carstvu su prelazili Bosanci na Isl. To vazi i za pola Srbije, gdje su se morali vratiti \'pradedovskoj veri\' ili su bili ubiyeni/protjerani kad su Otomani otisli. I tek u Otom. carstvu su tvoji pravoslavci naseljeni u krajeve BiH gdje ih do tada nikad nije bio!
Da li želite da zaradite, ali nećete radno mjesto, ili posao? Ostali bi ste kod kuće, ali želite redovna primanja? Student ste, ili trudnica, i treba Vam novac, ili dodatni prihod? Onda Vam treba ovaj posao.Nema ulaganja, 3-4 sata dnevno je dosta da bi ste zaradili nedeljno između 100 i 400 eura. Ako imate više slobodnog vremene, onda i više. Nema nikakvih ulaganja . Bilo kada možete odustati, a ono što ste zaradili to ćete dobiti! Šta Vam treba za ovaj posao? Internet pristup, računar, minimalno poznavanje rada na računaru, a ostalo samo zavisi od toga koliko ozbiljno mislite. Vredi probati , zar ne? Za više informacija, pošaljite e-mail: [email protected]
napokon vam neko kaze istinu, ovaj @rajvoSa ali se to nikom ne dopada istina boli. samo sjedite i djelite svoj mrznju online hahah
zalosno mi je vidjeti kako ste svi negativni o svom gradu. kako neznate cjeniti nista a i neznate nista uciniti da bi to promjenili. pola vas nema posla a smijete se zaliti kako je grad prljav pa izacite vani i ocistite ga. previse pasa, uhapsite ih i negdje ih zatvorite, malo se organizirajte. nista neznate bez pomoci iz civiliziranog svjeta. u politici uvjek birate iste budale a uvjek se zalite kako je lose u bosni. zivite u drzavi sa politickim sistemom koji mnogo lici na demokraciju koristite svoj glas da promjenite nesto.nijedna politicka partija nema nikakvih planova osim unistavati druga dva naroda. cudime da niste svi glasali protiv svih ostalih gradova umjesto za Sarajevo, posto je tako uvjek na balkanu. nije vazno kako je nami samo nek je njima gore.
Treba narod ipak glasati za Sarajevo. Ako Sarajevo ovo pobjedi to ce biti pozitivna reklama za Sarajevo i vlasnik stranice ce posjetiti Sarajevo i napisati (pozitivan) clanak o Sarajevo. Ja sam isto bio svugdje po svjetu a relativno malo po Bosni, prosle godine sam prvi put bio u Sarajevu i jako mi se je svikle. Ali covjek uvjek hoce ono sto nema zato ti iz Sarajeva volis doci u Amsterdam a ja iz Amsterdama volim doci u Sarajevo. A ti turisti koji dodu donijece pare sa sobom koje ce ostaviti u Bosni i to je opet dobro za ekonomiju drzave. Kad bi svi u BiH malo vise ovako razmisljali kako pomoci drzavi i sta je zapravo dobro za drzavu BiH umjesto da se samo bavite nacionalizmom (90% komentara) mozda bi i imali nekakvu buducnost, vako sjedite ljuti na ostale nacionalitete i cekate dok vam rodbina donese para.
Sarajaveo je kroz \"preliminary round\" (nesto kao kwalifikacija, neznam kako se to kaze na bosanskom) dobio puno glasova i bio medu 25 najpopularnijih gradova, zbog toga je Sarajevo direktno prosao u drugu rundu i preskocio prvu rundu glasanja. mozes to vidjeti i na slici a i procitati na internet stranici. nekulturno ti je sto napadas novinara bez razloga, prvo dobro procitaj sve kao sto je napravio on pa onda ako imas nesto pametno za reci probaj napisati pozitivan konstruktivan komentar.
Hvala ti sto si nam pozelio srecu na nasem prostoru ociscenom od cetn.ika,ali nigdje nijednog!!!
Pa necemo mi glasati to trebaju da rade stranci,uvijek smo u lazi i nikada nemamo stvarnu sliku.Ovi seljaci misle da je stvarno tako ovo sto vi objavite.Glasajmo da Dzeko bude naj,pa da imamo naj biciklisticku stazu pa da je Sar. ovo pa ono itd. Ja sam rodjen u Sar. ali kako sam malo \"prosetao\" po svijetu tek vidim odakle sam i ko sam,smijesno.REALNOST JE VRLINA-VOLI SVOJE ALI BUDI REALAN I OBJEKTIVAN da nam se ne smiju ljudi po svijetu
Boš.njaci Sarajeva i citave BiH, preseljavajmo se i naseljavajmo Mostar, pitanje Mostara se rjesava ove godine. Pres.eljavajmo se u Mostar i vratimo ponovo relativnu demografsku vecinu Boš.njacima u Mostaru !!! U Mostaru se rjesava sudbina BiH!!! Ako padne Mostar u ust.aske ruke, uskoro poslije toga pada i BiH, zato podsticimo natalitet u Mostaru, Stocu, itd, i naseljavajmo Mostar. Dijasporo vracaj se u Mostar, pitanje Mostara se sada rjesava, ust.ase vode prlj.avu i lice.mjernu politiku, zato radimo i angazujmo se i spasimo Mostar !!!!
ajmo nacionalisti, samo nase valja, tudje nevalja, sibajte lajkove
do 5 aprila su srbi izlazili po direktivi, jer se smatralo da treba par dana dok JNA i monstrumi udju u Sarajevo kao sto je bilo u Visegradu, Foci, Prijedoru... a od 5 aprila pa do kraja aprila su pokusali bjezati avionom mnogi pa moguce i Hanka Paldum, otisao je i Hari Mata Hari u Bg, mnogi avionima ili busevima, opsta bjezanija, spasi glavu, a da su ostali svi u gradu ne bi se moglo granatirati, jer bi tad bila i Plavsicka i Ekmecic i ostali u gradu
\"..ako si otisao u aprilu 92, receno ti je da odes, znas kako su pripadnici tvog naroda tih par dana odlazili iz Sa...\" htijela je tada bjezati iz Sarajeva i Hanka Paldum, pa joj nisu dali da udje u avion... Hanka prava Srpkinja!
Sarajevo, grad etničkog čišćenja! Sarajstan!
\"..ako si otisao u aprilu 92, receno ti je da odes, znas kako su pripadnici tvog naroda tih par dana odlazili iz Sa...\" htijela je tada bjezati iz Sarajeva i Hanka Paldum, pa joj nisu dali da udje u avion... Hanka prava Srpkinja!