Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoguce koliko negativnih likova je \"komentarisalo\" ovaj clanak.
Stvarno si biser. Vidi se da imaš intelektualni kapacitet za odanog sljedbenika ublehaša Harisa i varalice i velikog patriote koji je branio Teklsas od indijanaca dok smo mi ovdje prolivali krv. Pokrij se ušima za sva vremena, glup si 100%
@Dr Leo, Dal ti to pratis stope Semira Osmanagica 24 sa24 sata?!Sigurno,znas sta pije,kako pisa,sta jede,kako sere,kog j... i s kim spava,svaku marku,dolar,euro,dje trosi,koliko puta dnevno telefonira,koliko puta dnevno pisa,sere,pljuje,psuje,smije,uzdahne,kihne,kaslje,zmigne kojoj djuli,koliko puta obise nos i guzicu,dal jos zna pisat,citat,pjevat,filosofirat,meraklijski pit kahvu,i imat strpljenja citat i trpet jedne osobe ko sto si ti,samo o njemu bljuvotine i neistine,ljubomora i jad su jako stetne za zdravlje i um,misao ti je eatrovan hinjskom dijetom mrznje onog sto ne mogu nikad bit...! Nasem Semiru Osmanagicu hvala za sve sto je do sada uradio za nasu zemlju,Visoko i arheologiju,srce Bosne je s tobom Semire!Samo naprijed! Tvoj Biser Bosne! PS/,hvala Harisu Silajdzicu za njegovu podrsku,ON je bar javno izjasnio,dok mnogi cekaju\"pravi moment\",dato urade...!
vidi sto Mahira blate, a nigdje ga na slici.. tc..tc..
Objasni nam, molim te, kako se postaje piramidiot, kakav je to osjećaj i kako to u tvom slučaju dugo traje? Za Harisa je jasno, njegovi prijatelji Malezijci su se povalili sa parama pa se sada mora vaditi zbog njih. Ali mu neće pomoći. Veza sa \"uglednom\" lopovskom porodicom Kalota nije mu donijela nikakvu korist. A Semir je finansijski tek najebao kada ga Oksana oguli za razvod, jer mu ne da sporazumni, pa će ga tužiti i uzeti mu firmu ili toliko oderati da mu neće pomoći ni čitav budžet ZDK.
Pa dobro bolan hocete li me vise odkopati?! Ovdje sam zakopan hiljadama godina i vi me tek sada otkopavate i to sad kad je svijetu dosako kraj! Jbm li vam lopate zatrpavajte me!!! Kad nemam sta da vidim! Nego kad cete odkopati piramidu moga amidze FaraonaOdCarsije?! Tj Trebevic! Sta je niste znali da je Trebevic piramida?! Eeee a bode vam oci! Nego zatrpajte ovo sto ste otkrili mi piramidu i samo zablatili, dok se nije porbudila ukleta mumija! Jer stara izreka kaze \"Ko drugome piramidu kopa, taj ne zna sta ce od dosade!\"
Naprijed Semire jarane,ne odustaj ni milimetra , svi ce se oni (nerazumni kabinetski experti ) busati o svom doprinosu,mada sam dobro razocaran Harisom, neka ste mu dali zahvalnicu, deprimiran posleje lok. izbora bezbel mu treba podici samopouzdanje . Pozdrav Ahmetu , Jovi i svima iz Fondacije !
zanimljivo...mozda je trebalo i video zapis sa dvosatnog sastanka negdje objaviti...`bem ti drzavu kad je mala pa se nema o cemu pisati :(...otvorite fabriku majmuni ublehaski
extrapiramidalni sindrom
kreacioniste.
cudo jedno da ovo nije FENA objavila
metafizicki vizionari koji... gurui koji nas guraju u vrijeme kada smo bili amebe ili kredari.
konacno jedna dobra vijest, bravo sarajevo-x.
sto bi reko sliskovic... njih dvojica su li-la.. taman pasu zajedno, i jedan i drugi zive od prodavanja sarenih laza
Hare u arheološkom parku Bosanske piramide Sunca ili u prevodu Alisa u zemlji čudesa... Bavoooo