Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala ti Harise ko\' bratu, samo napred neka sav svet vidi sa kim imamo posla samo budale mogu misliti da ce se Ustav pisati negde van RS i FBiH a da pri tome jedan konstitivni narod to ne prihvati e, to je ono sto Savet Evrope stiti OD TAKVIH KAO TI tj ljudska odnosno prava konstitutivnih naroda da ne bi nekom Harisu ili Sulji palo na pamet da radi sta hoce pod raznim izgovorima i jos jednom HVALA TI HARISE STO UBRZAVAS DAN SLOBODE ZA SRBE I REPUBLIKU SRPSKU
UMJESTO \"PATRIOTSKE\" PRICE PO BIJELOM SVIJETU, VISE BI BILO KORISTI DA JE HARE PODRZAO REFORMU POLICIJE KOJOM SE UKIDA POLCIJA RS, ILI MOGAO JE PODRZATI SREBRENICANE KOJI SU TRAZILI DISTRIKT IZVAN RS. Hare prica patriotski, a tamo gdje se donose odluke, radi cetnicki.