Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Islam je religija koja nema mesto u Evropi.
SELAM ALEJKUM , MERHABA SVIMA NARODE KO IMA SRCE I KARAKTER A KRSTOVI SEREM JA NJIMA NA SVE KRSTOVI ! VI NECETE NIKADA POBJEDITI ZBOG GLEDAJTE GORE U NEBU KAD JE MRAK I RECITE NAMA MUSLIMANIMA STA VI VIDJETITI , JA VIDIM MJESEC I ZVIJEZDA JEL TAKO A GDJE JE USRANO KRSTOVE ? ZNATE STO NEMA KRSTOVE ZBOG VIDI ALLAH KOJE SU LJUDI A VIDI ALLAH KOJE SU SVINJE OD GOVNA ETO STA JE KRST ! ALLAH I MANET SVIMA !
>>...koja je sa 55 metara visokom munarom među najvećima u BiH ! Stvarno fenomenalno napredujemo. Cuo sam da su zbog visine munare kursevi na sarajevskoj berze znatno skocile !
>>...koja je sa 55 metara visokom munarom među najvećima u BiH !
Semire, to je blef namijenjen uglavnom nama, da nas naivni Bosnjak misli da je dobio slobodu, dok u sustini gubi drzavu, tj. slobodu. Oni gradeci dzamije blefiraju da su muslimani, da drzava Bosna napreduje i na teritoriji RS, ali je cinjenica da oni (SDA i SBiH u sprezi sa IZ) u skupstini daju sve vise drzavnosti cetnicima u RS. SDP igra svoju izdajnicku igru, ne ometa ih u tome, jedino ih kritikuje za lopovluk, a ne za izdaju drzave. Oni koji su istinski za cjelovitu BiH, istinska opozicija cetnistvu su likvidirani ili istjerani iz vlasti.
smrad tamjana je dovoljno gušio svaku naprednu misao čovječanstva i podsticao na zločine koji su se pod blagoslovom SPC desili
sve fino i lijepo sa dzamijom. ALI 55m VISOKA MUNARA ! Pa to mi lici na provokaciju kao crkva i kriz u Mostaru ili krst na Zlatistu kod Sarajeva. Drugi u govna a mi zanjima. E moja bosno kad ces se jednom naucit da silom i prkosom neide nista....pametan i dalekovidan treba bit !
Idi vec jednom u Jagomir i povedi Bozidara ako ustvari niste jedno te isto pa se lijecite ili bi ti ovca vise volio kod veterinara...HA a ta bruceloza unisti mozak...kupi sebi teleci ovaj ovciji ti je katastrofa, blecis ko budala, ovco Bozidare...
Sta se ovo desava sa Haretom??? Da nije prolupao.. Cuj mu rijecnika.... nigdje nema genocine tvorevine, cetnika, zlocinacke vojske, rijeci ukinuti unistiti.. Ma da ti Hare ne igras peterostruku igru, osim sto decenijama radis i za zapad i za istok, da ti pomalo ne sljakas i za Republiku Srpsku... Samo za BiH ocigledno te boli neka stvar iako to cesto lazno istices kao svoj zivotni zadatak.. STO TE ONDA ZOVU TVOREVINA-BLEEEEEEEEEEEE
Sumnjam ja da ce te dzamije biti duga vijeka a narocito ta s ogromnim siljcima. Te dzamije su poksaji zapisavanja teritorija .provociraju Hriscane ,uznemiruje normalne ljude.............cisto sumnjam da ce dugo da postoje.Zivi bili pa videli. Eno i u EU ne zeli nijedna drzava dzamije a one koje postoje gradjani-hriscani traze da se sruse ili barem siljci sruse.A niko na zapadu ko je i dozvolio dzamije ne dozvoljava d ase s siljak arlauce kuka vristi i slicno vec lokalne zajednice naloze da se moze te zivotinjske arlaukanja samo unutra dzmije i to opet ne jako vec tiho.
Alijinim i Hartovim obozavteljima preporucujem da procitaju ovo: KAKO JE JNA PREOBUCENA U \"VOJSKU RS\" 1992. Sjetimo se da je 15. aprila 1992. Americki predsjednik George Bush u ime UN-a i NATO-a izdao ultimatum da se agresorska JNA mora povuci iz Bosne i Hercegovine clanice UN u roku od 15 dana. Nosaci aviona seste flote su krenuli prema Jadranu. I kada su svi ocekivali da ce UN efikasno zastiti Republiku BiH clanicu UN, zrtvu agresije i genocida, Alija Izetbegovic hitno odlazi na pregovore u Skopje sa generalima JNA na celu sa Bozidarom Adzicem i postize dogovor da se JNA ne mora povuci iz Republike BiH, nego da se moze povuci \"na srpske teritorije u BiH\". Na taj nacin je Izetbegovic upropastio Bushov ultimatum i omogucio nastavak agresije. Vec 6. maja 1992. su cetnici mogli odahnuti poslije americkog ultimatuma. Politicki vrh SDS (tj. \"Republike Srpske\") tim povodom obratio se javnosti. Tomislav Sipovac je na konferenciji za stampu 6. maja 1992. na Ilidzi izjavio da je povlacenje JNA iz nekih dijelova BiH \"pocetak ostvarenja odluke srpskog naroda o izmjestanju jedinica JNA na srpske prostore\", tj. \"JNA se ne seli, ne premjesta, vec se ona izmjesta na srpsku teritoriju. Ostaje vojska koja je i do sada, najvecim dijelom, bila srpska (i) ova odluka u isto vrijeme znaci formiranje srpske armije.\" (“Borba”, 8. maja 1992). Skupstina Republike Srpske (12. maja) usvojila je Zakon o preuzimanju JNA, a general Ratko Mladic je imenovan za komandanta. Dakle, sada znamo znacaj 12. maja 1992., dana kada je legalizovana Vojska RS u BiH zahvlajujci Aliji Iztebegovicu koji je to uradio da bi JNA postedio od ultimatuma NATO-a i omogucio nastavak cetnickog genocida u BiH. Kasnije kada je doslo do Americkog bombarodvanja cetnika u 1995. godini to bombardovanje nije vise moglo spasiti Republiku BiH, jer su do tada Izetbegovic, Silajdzic i Sacirbegovic mnogobrojnim sporazumima u velikoj mjeri legalizovali RS na teritoriji BiH, te je to bombardovanje posluzilo izdajnickoj bandi samo da se sto prije zavrsi rat i cemenitira RS.
113. Al-Falaq - Svitanje Mekka - 5 ajeta Bismillahi rrahmani rrahim U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog! 1. Reci: \"Utječem se Gospodaru svitanja 2. od zla onoga što On stvara, 3. i od zla mrkle noći kada razastre tmine, 4. i od zla smutljivca kad smutnje sije, 5. i od zla zavidljivca kad zavist ne krije!\" NAPOMENA: Sve slovne i druge tehnicke grjeske, ako postoje u sklopu ajeta i sura, nastale su uslijed nase obrade. Molim Allaha dz.s. da nam to ne upise u losa djela, a vas koji budete ucili online Kur’an molimo da ovo uzmete sa razumijevanjem! Redakcija!
otvori kakvu fabriku papane
Ti si ahbabe puk\'o ko sijalica.
Ne smetaju drugovima sto su se rusile dzamije ali im smeta sto se prave...Nista se vi ne sikirajte, mi vjernici pravimo dzamije za sebe a ne za cafire, vi ne morate ici u dzamije pa se ne sikirajte puno. Takodje, ja ne vidim da Reis i IZ treba da prave fabrike, neka fabrike pravi ko treba da pravi! Reis je rekao da vise nece praviti dzamije sa kapacitetom ispod 2000 klanjaca!