UG 'Pomoć životinjama-Help Animals'
0
Spriječite odstrel pasa na sarajevskim ulicama
Komentari (259)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
please stop violence about dogs
please stop killing animals
Is terrible
O, zemljo Indijo! Na kraju bi svi trebali raditi samo da se prehrane psi u prihvatilištima koliko bi ih bilo tamo kad bi se svi pohvatali i ostavili da množe. Šta je s ljudima? Riješili smo sve bolesne i siromašne, pa sad možemo da se posvetimo psima? Eno, u Moskvi su ih zbrinjavali i kastrirali pa sad ljudi više stradaju od pasa nego od kriminalaca.
please stop this!
Please stop this!
WIe können Menschen nur so herzlos sein? Ich kann es einfach nicht verstehen...
Woher nimmt man sich eigentlich das Recht bei diesen wunderbaren Geschöpfen über Leben oder Tod zu urteilen. Solche Menschen die dies in so brutaler Weise tun, die sind es die einfach erschossen oder hingerichtet gehören.
Ich fasse es nicht wie brutal und herzlos in Sarajevo mit den Hunden umgegangen wird! Wenn sich das nicht ändert wird Bosnien niemals zu den modernen Ländern Europas zählen!
save the dogs!
Thank You for Your work!!!
Stop the killing of innocent dogs!
Stop That!
Stop killing animals! Its not only a human world! Don´t you understand? People who are bad to animals are bad to humans. Hopefully Nadja from Germany
Shame on you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!We hate people like you!!