Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOSNJE BI TREBALI ETNICKI OCISTITI JOS 22 % BIH, DA BI DOSLI NA PROCENAT STANOVNISTVA OD 44%, TJ. 44% TERITORIJE BIH. HRVATI VEC DRZE VECI PROCENAT NEGO IH IMA, A O SRBIMA DA NE PRICAM. UMJESTO O TOM DA SE DISKUTUJE, A ONI O ONO MALO SIROTINJE (SA-TZ-ZE) STO DRZE BOSNJE BI DA DISKUTUJU. OSTAVITE VISE NAROD NA MIRU PIZDA LI VAM MATERINA POKVARENA!
PA nije ni cudo da je muslima 30% u drzavnim kad samo ganjaju Kanton Sarajevo !! Opet se vraca na pricu sto su dozvolili SDP-u gradonacelnika jer kanton drzi SDA/zaBiH a oni imaju X puta vishe love. Sad se gradonacelik zali nema para koje je prije dobivao grad od kantona pa naravno nije SDA :) Sustina price je da sam pitao za KS kakva je zastupljenost ne za BiH !!! Vecina utjecajnih SDA drzi Sarajevo a niej samo problem hrvatima mada je njima najvishe jer pored toga sto nisu familija kace ih jer su druge nacionalnosti. Problem je i sa muslimanima koji nisu stranka/rodbina
evo malo podataka: U drzavnim istitucijama BiH, sto se tice rukovodecih mjesta, stvari su ovakve: 44 % zauzimaju Srbi ili bos. Srbi 30 % posto zauzimaju Bosnje 18 % bos. Hrvati Eh pa ko je sad ugrozen s obzirom na postotak stanovnistva jer to i jest osnova kako kod nas tako i svugdje na svijetu, za zastupljenost u drzavnim institucijama. A o rajvosa je glupost uopste pricati i nasjedati na te provokacije. I ptice znaju sta je bilo i kako je bilo. Najbolje bi bilo srbima dati cidti rs, hrvatima cistu hercegovinu a bosnje, srbi i hrvati da dijele ostatak, nekih 22%. jELDE DA JE PRAVO.
\"Kao član Predsjedništva BiH nemam kapaciteta...\" Da ti je kapacitet ogranicen je vec odavno pokazano. Uostalom, u cemu si ti proveo ovo svoje vrijeme predsjedovanja? Osim prelijevanja iz supljeg u prazno, tu i tamo se mogla cuti samo pokoja prozirna izjava. Licemjerno je izjasnjavati se kao pripadnik jednog naroda samo da bi se postigao uspjeh u karijeri.Da se izjasnjavas kao Bosnjak, malo ko bi te birao, jer Bosnjaci vec imaju svoje favorite, a ti im sluzis samo kao maskota. Kada ti prodje mandat, nestati ces sa politicke scene u Bosni upravo iz gore navedenog razloga. Nemas kapacitete, a osim toga i nisi vjerodostojan. Za Bosnjake ces uvijek dobro sve dok se izjasnjavas kao Hrvat, jer oni trebaju Hrvate poput tebe,znas i sam zasto.Ako bi se slucajno poceo izjasnjavati kao Bosnjak, sigurno bi te cusnuli negdje u stranu, jer niko ne voli prodane duse u vlastitim redovima. Izgubio si svoju vjerodostojnost.
KOMŠIĆA TREBA ZAPALIT NA LOMAČI
Tip izgleda ne prica istinu, nego ono sto zele cuti potencijalni biraci, odnosno, cita komentare polupismenih po portalima, pa onda prica ono sto im se svidja!!! Odnosno, vise puta se tako primjeti da se najprije neke tako nesuvisle izjave prvo vrte po portalima, u horu svi, pa onda oni ponavljaju. Nije poenta u horskom ponavljanju lazi i gluposti, vec u pravoj istini, samo tako ce se doci do istinskog i iskrenog pomirenja medju susjedima.
loki da ti ja malo sestru zaprasim ;)
Stvarno treba biti dovoljno bezobrazan pa izjaviti nesto slicno!!! Kakva je ovo zemlja i sta je ovo sto se desava??? Hajde da se lazemo, zove se kviz!!! A nagrada je, zivite u gluposti, jos hiljadu godina, i jos hiljadu, i jos hiljadu!!! Eto, on bolje zna nego oni koji su morali preko bijelog svijeta!!! Neka ga je sram i stid, onih koji su zivot morali poceti drugdje i iznova, i iznova, i uvijek iznova, sve zbog budala poput ovog!!! Sagledaj prave razloge, pitaj ljude, pa onda izadji sa nekim ozbiljnim komentarom, pobogu si i za boga!!!
@dk Ne se*i Dusanke/aurora, droljetino! Ti se jadna zahvaljujes bogu sto je bila agresija na BiH da bi sada laprdala seljanko iz Danske. Sto to nisi ostala u tvoju Smrdsku kad si toliki smrdski patriot??? A G-na Zeljka mozete povuci i ti i tvoj papak Dodo....pa sve do Smrdije!
Nije se niko najeo bunike da stavi zavezljaj na rame i napusti mjesto gdje je cijeli zivot zivio i radio, sav svoj zivot spakuje u kofer!!! Razlozi su mnogo dublje prirode, ne mogu stati u jednu recenicu, a da sam na mjestu doticnog, zapitala bih se koji su ti razlozi. Osim toga, on ni ne sluzi nicemu osim da povremeno da neku glupu izjavu za novine!!! Sto se Srbije tice, onaj ko ga primi tamo, veca je budala od njega samog, zbog izjava u vezi tadasnjeg Premijera, ne znam ko je taj ko ce da ga primi, da ga vidim i ja!!! Al, sve je moguce, sta ces...
Kakve budalastine, pa Srbi su napustili Sarajevo pred i tokom rata. Pobjegao je kako je koji stigao. Ali ne iz ekonomskih razloga - nego zato sto su znali stace se dogoditi u Sarajevu ili zato sto se to nesto (rat) vec dogadjalo pa su htjeli da budu sa svojom vecinom u RS. Ono malo sto ih je ostalo - nemaju nikakvih problema s poslom. Posle rata su prodali stanove u Sarajevu - zato sto ih je bilo strah da se vrate nakon svega sto su Srbi ucinili Sarajevu. Hrvati su pobjegli u Hercegovinu ili Hrvatsku da budu sa svojim naraodom. Oni koji su ostali nikad nisu imali problema sa poslom. Ja licno poznajem takve Srbe i Hrvate - dakle, oni koj isu ostali. Oni koji su se vratili posle rata - neki su dobili posao, neki nisu. U istim su nevoljama kao i Bosnjaci cije su firme propale toom rata. Da ne psominjem zahvaljujuci kome. Zeljko Kosmsic to odlicno zna ali se sad mora malo ulizivati pa koristi neutralne termine. Malo mi je muka od toga
kada po rep smrdskoj i hercegovacko-neretvanskom kantonu sa vecinskim hrvatskim stanovnistvom bude uposljeno onoliko muslimana koliko je srba i hrvata u sarajevu,odnosno kada ne bude ni jednog hrvata ili srbina ali ama bas nijednog u sarajevu mozemo reci da je sarajevo etnicki ociscen grad a do tada svi vi koji mislite i izjavljujete suprotno ste obicne lazovcine,nacionalisti i kukavice koji su dobrovoljno napustili sarajevo u ratu jer su sanjali o velikoj srbiji ili ti velikoj hrvatskoj, nikada vas niko nije tijerao kao sto je to bio slucaj sa muslimanima u gradovima sa vecinskim sto srpskim sto hrvatskim stanovnistvom,sami ste DOBROVOLJNO otisli,koji klinac sada hocete?
Hrvati, o vi najugrozeniji narode uz Indiose Amazonije, idite iz Sarajeva u hrvatski Kiseljak, ili velelepna naselja Suskovo i Bobanovo koja smo vam sagradili. Ako treba prenijet cemo i crkve ciglu po ciglu jer vi ne trebate zivjeti sa muslimanima, oni su azijska kuga. Samo mi i Srbi zajedno mozemo unistit islamsku prijetnju svekolikom krscanstvu eUrope.
sreca pa se vi papci nista i ne pitate:)
Srbi, idite iz Sarajeva jer vam nije mjesto sa muslimanima. Ponesite sa sobom i saobraćajne znakove, jer ćemo ih iskoristit kad budemo pravili srpsko Sarajevo, starije i ljepše od ovog.