Inzko u prvoj posjeti Beogradu
0
Srbija podržava teritorijalnu cjelovitost BiH
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Srb-in. Zavisi s\'kakvom si rajom.Da li imas svoj lobi,gde su samo \"pravi srbi\" povlasceni,dobijaju kredite,ne placaju porez,a drugi ne pravi ne povlasceni Srbi ne primaju platu od januara. Nego naka mi neko objasni,ko su pravi Srbi? Oni koji su pod SPC-om \"srpskom pravoslavnom crkvom\" ili kao \"ja\" koji se nisu ni \"poturcili\" ni \"pogrchili\" ni \"porusili\" ni \"poitalijanili\".Idemo iz pocetka. Peti vek! Mi smo pagani,mnogo bosci,sujeverni,puj puj da ne cuje zlo. Pa nekoliko vekova kasnije dolazi prodavac vere sa istoka i prodaje hriscanstvo pod krunom Vizantije,kasnije nam Turcin prodaje Islam,Papa katolicizam. Pa nam prodaju komunizam.Pa se pojavljuje luminatski Sloba i njegova zenica masoni 33 nivo \"loze\" pa mi prodaju veliko-srpsto a usput prodaju i sve sto postoji u Srbiji. Sada par ljudi su vlasnici 60 posto srbije i njene sudbine,a oni sami su kosmopolite. Ma jesam \"Srbin\" ali nisam glupav ko volina!!!!
Mudro zboriš nema šta. Još kad bi se jednom skontali za koji crtani film se borite bilo bi svima jasnije a ne ovako sad Jugoslavija, sad Srbija, sad RS država, sad ovo sad ono. A najgore od svega je kad se nešto desi takvi kao ti što lupetaju floskulama prvi budu na Austrijskoj granici
@Srbijanac govori u ime Natase Kandic i slicnih drolja koje za saku dolara glabaju kitu ko god plati Srbi kazu i misle ovako: \"Sloboda za Srbe i Republiku Srpsku\" Jerza nas sloboda nema alternativu i tako smo mislili dok smo se borili u svim ratovima, pa i u ovom poslednjem koji budi receno jos traje... mi cemo tako pa da se cijeli zapad nasadi na glavu pozz razmunim ako ih medju vama i ima
Razuman text.
Ne obaziremo se na ekstreme. Mi \"nase\" fatamo i u kavez stavljamo. Poneki ekstremi \"nastradaju u saobracajki\" pa ih ne uhvatimo. Mislim da je slicno pocelo u BiH. Koknuli Celu,koji je poceo rat u Sarajevu. Uhvatili Kucevica,Orica. Kriminalci u ratu,su kriminalci u miru. Svako svoje dete da \"tuce\" i bice dobro vaspitana decica. Cika Ratko,jedino da se obrezao i promenuo ime i pobegao u Tursku. Inace nema ga u Srbiji. Narod je \"gladan\" i za 300 evra bi potkazali svakog. Svi cemo opet na isti \"kazan\". Ne imastina priblizi ljude. A bili smo svi siti i besni!grrrrrrrrr
@DOBRO JUTRO Tebi je u glavi mrak po svemu sudeći.
Mislim da ce i visoki predstavnik da shvati da i smrdija kao i smrdska jedno pricaju, a drugo rade, ista politika kao kod jadovana, hag, hag, hag, hag, hag hag.
LIBO NAS RACKU ZA SUMADIJU I SUMSKU ...SISAJ IM JAJNE KESE... FREEEEEE BOOOOOSSSSNNNNIIIIIAAAAAAAAA !!!!!!!!!
JER MIR NEMA ALTERNATIVU I NEBOJTE SE GRADJANI JER RATA BITI NECE GLEDE UNATOC SUPROTNIM STAVOVIMA. CIJA MAJKA CRNU VUNU PREDE NA CEVAP BARIKADAMA S OBZIROM NA KVALITETU VUNE-PUCE KONAC!
Bosna i Hercegovina zeli dobrosudjedske odnose sa Srbijom, ali vladajuce stranke i stranacki lideri ne rade za sveopstu nego samo za svoju dobrobit, sto ne bi mogli da nisu uz potporu bonskih ovlasti pokorili i drzavu i građane.Građane niko ne pita da li su umjesto ambasadora zadovoljni otpravnikom poslova u Srbiji jer su stranacki lideri zadovoljni svojim privatnim ambasadorima kojima su osigurali dvojna drzavljanstva, opet uz potporu OHR-a i MZ. Nadam se da ce Evropa preskupo placati visoku cijenu za svu pomoc pruzenu separatistickim strankama i stranackim liderima.
lazu te generale,lazuuuu
na zalost pola Bosne ne zaboli sta Srbija misli
INZKO MORA DA ZNA DA BOSANCE ZABOLI NEKA STVAR STA SRBIJA MISLI .NEMAJU ONI STA DA PODRZAVAJU.PODRZALI SU NAS DOSTA OD 92-95.NEK SE ZABAVE O SEBI.SAD CE I SADZAK I VOJVODINA LAGANO POSLIJE KOSOVA.