Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Usk :sarajevo svaki dan sve vise nestaje...inace, Rasim Bajrović je bio pod istragom zbog pranja novca,eto kakvi ljudi unistavaju ovaj grad-korumpirani sandzosi,mafijasi i ratni profiteri...a raja samo uziva u ovom moru papanluka i primitivizma.. A usk, inace jesil upucen sta se dalje desavalo posle istrage Posle istrage, nazalost imali su samo rec \" Izvini te gospodine Bajrovicu\" Prije Rata, zivjeo je u MKD. imao dobar posao a i dobru platu. Posle kada je bio rat u Bosni... Gospodin Bajrovic je dosao u BIH i kupio 15-tak lokala na centru, kupio je par izvrsnih lokacija. Posle rata to je bilo obnovljeno tih 15-tak lokala, a i kirija bila dobra... Ipak je to centar ? A i drzao je Kafanu \"Dubrovnik\" u Novom Pazaru. Uopste niti je krao niti je Tajkun, to je fin, posten, dobar covek. Kada coveka ne zna te nemoj te pricati mnogo. Kod vas je samo \" Rekli, Kazali\" Postujte coveka, sto vam je uopste napravio Hotel. Bosanac sigurno ne bi.
Auuu, sto ste ljubomorni :D Sto je Sandzaklija Gazda ;) Pa sta je owooo ? :D
Steta...a bas sam skupio para da ga ja kupim...dobro kupicu Bascarsiju...
POZ RAJAAAA
ja bez posla a sanđaklija gazda
ja ne znam sto vam je toliko krivo sto je vlasnik hotela iz sandzaka ? trebalo bi da se zahvalite bogu sto je on tu , sto je postigao to sto je postigao sto vam sredzuje grad posle rata , on i slicni njemu ali slicni samo njemu , jer vi bosanci ste lenj narod . znam da je odvratno za procitat al je priznacete tako .
sarajlije budite tu gde jeste u svoim kaficima tu vam je i mesto . a nama sandzaklijama prepustite da dovrsimo naj novii pazar .
@Ani Nabijem te, na znas ti sta i to sarajevsko :D
Zebrasti detalji na staklu mi nisu jasni ... A sto se tice imena mislim da se tako zvao izvorno ..
Sve cestitke vlasniku. Imam informaciju da je krasan covjek. Radnici ga cijene.
sve najljepse
samo se nadam da nece dovoditi pevace i pevaljke na gostovanja.
sto ovaj radnik hotela lize guzu ovom direkotoru vec je stvorn tim za odbarnu ali samo mi nije jasno kad ce ovaj narod doci paeti i kad ce im se probuditi rzum sjho kurta uzjaho murta .Fasada nije ogledalo ali ako je svana fino onda je unutra sve truhlo kao oi ovaj radnik horela a vidim da je doslo
Prelijepooooooooooo vau svjetski!!!! Svaka cast!! Nadam se da i ovdje nema neki sandzaklija iza svega. A gradonacelnica sto se smijesi, jaooo sto je fotogenicna.
RADNIK SAM U OVOJ FIRMI 5 god.NIGDJE MI NIJE BOLJE RADITI BILO DOSAD,ZA SVE KOJI NE ZNAJU GENERALNI DIREKTOR JE GOSPODIN\"\"\"\"\"RASIM BAJROVIC\"\"\"\"\"A ZA ONE KOJI PITAJU JE LI\"EUROPA\"ILI\"EUROPE\":....NAZIV FIRME JE DJELATNOST\"EUROPA D.D.\"A IME HOTEL\"EUROPE\"je zato sto ne smije da se zove kao i drugi hoteli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HVALA NA RAZUMJEVANJU....POZZ