"Kad porastem bit ću Tasim"
0
Tasim Kučević uhapšen u Tuzli
Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ALBANCE SVE POBITI KUCEVICA ZADAVITI A GASIJA ZAPALITI
tasima kao silećdiju treba ,osuditi na doživotnu robiju.Kao haškog bjegunca
poslje robije deportacija u r srbiju domicilnu drzavu
Taj smrdo je spemenuo i ganica i ostale mamlaze ....sve je to uvezano sa politikom cim se sline rukuju sa kriminalcima Sve ih treba po kratkom postupku i kriminalce i politicare ....prodali su cjelu zemlju ......smece
\"sarajevo\", UPRAVO SVOJIM STAVOM SI OTKRIO DA NISI SARAJLIJA, A JOŠ MANJE SI BOSANAC I HERCEGOVAC, A NAJMANJE SI KORISNO LJUDSKO BIĆE ( ISTINA KOJA KOD TEBE I STVARA TOLIKU FRUSTRACIJU KOJA GRANIČI ZA PRIMITIVIZMOM TIPA tASIM kUČEVIĆ, \"ćELO\" I SL.), ALI AKO TI TA TERAPIJA POMAŽE (U ŠTA ČISTO SUMNJAM) U REDU, A AKO TI NE POMAŽE , MOLIM TE JAVI MI SE NA [email protected], ISKRENO, NIJE ZLONAMJERNO IAKO ZVUCI IRONICNO...
\"SRBIJANAC\", ZBOG STAVA KOJI SI TI UPRAVO IZNIO OVAJ SVIJET JE LJEPŠI, JER DA NIJE TAKVIH STAVOVA KAO TVOJIH, VJERUJ MI NA RIJEĆ, SVE BI BILO MNOGO, MNOGO GORE, A VJERUJ MI MOŽE I GORE...AL DA SE NE BI TJEŠILI, MORAM REĆI DA ĆE NAMA, KOJI VJERUJEMO JOŠ UVIJEK U ČAST, OBRAZ I ONE ZDRAVE LJUDSKE VRIJEDNOSTI, I BITI JOŠ GORE AKO NE SKUPIMO SNAGU, PROBUDIMO SE IZ NARKOZE I OZBILJNO PORADIMO NA JAČANJU NAŠIH CIVILNIH DRUŠTAVA, I IZBACIMO IZ NJIH SVE ONE OPORTUNISTE KOJI SU SE TU UVUKLI RADI LOVE I DR. BIJEDNIH INTERESA, A NAMAZANI SU DO KSOTIJU. TI IDU U KORIST PRIMITIVCIMA POPUT OVOG tASIMA kU?CEVICA I NJEMU SLICNIH. \"SRBIJANAC\" ŽIVIO I SRETNO ;)
Sinoć sam gledao emisiju «Odgovorite ljudima» FTV i sve što je Bakir H. Rekao – potpisujem u vezi propusta Sudske policije Suda BiH. Velike čestitke Federalnoj upravi policije, koja jedina građanima Federacije, a i Bosne i Hercegovine vraća poljuljano povjerenje u institucije države – policiju. FUP ima na čelu strogog profesionalca, direktora Zlatka Miletića i odličan menadžment i visoko obučene i profesionalne policajce. I dalje vjerujem da će se beskompromisno obračunavati sa svakom vrstom kriminala, jer građanima je poslije ovog kriminalnog napada i adekvatne reakcije FUP-e - to jasno kao dan!
Ogorčen sam dozvoljenim napadom kriminalca Kučevića, a istovremeno sam fasciniran hrabrim stavom i gestom novinarke FTV Vildane Durić, koja se svjesno upustila u borbu da zaštiti nemoćnu ženu. Kažem namjerno dozvoljeno, jer je sigurnost svima prisutnima bila ugrožena. Trebalo je da bude desetine policajaca – specijalaca tokom cijelog tog dana, da uliju sigurnost građanima i odvrate kriminalce od bilo kakvog pokušaja incidenta i napada. Međutim, to nije urađeno!
Kod Tita bi ovakvi \'poginuli pri pokušaju bijega\' ... eh, lijepa vremena.
Ovu gnjidu i tuzitelje i sudce koji su ga pustili van nakon sto je oslobodjen i ove macho bezmozgovce koji su stajali tamo i ovu GNJIDU sto je Vildanu drzao uz ogradu odmah po hitnom postupku poslati na Gvantanmo da se tamo malo pozabave sa njima s ledja. LJUDSKI SLJAM
Ovu gnjidu i njegove \"macho\" bezmozgovce koji mu se dive i onog idiota koji je Vildanu drzao uz ogradu odmah na Gvantamo pa nek se tamo crnci marinci pozabave malo sa njima. Olos i bljuvotina ljudska treba ih lincovat u centru grada da im moze svako u usta pljunut primitivci. BRAVO VILDANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ovo stvarno nema smisla sta se radi tom jadnom narodu , al daj boze da se ikad ista u bosni promjeni
Sandzaklije. Gonite se iz Sarajeva!!!!!!
bosanskioj djubradi je normalno da se samara zena,zato onako mirno posmatraju,j*bem ti arapski mentalitet
Saosecam sa tobom, nisam bosanac ali sam iz komsiluka. Iz istog razloga sam spakovao davno kofere i napustio \"rodni grad\",ciji su mafijasi cak,legalno izabranog,premijera ubili. Sa gubitkom Jugoslavije,svi mi \"obicni gradjani\" smo izgubili standard,spokoj,solidarnost,smelost. Eto to su bar sa one strane Drine cetiri \"S\". Volim sve dobre ljude. Kada odes. Bice ti nekada tesko,pa ces biti nekada sretna,pa ces biti nostalgicna i puna nade da ce biti bolje na Balkanu!?