Dodik ponovio optužbe
0
'Tužilaštvo BiH procesuira samo Srbe'
Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ko istinu govorio tako mu i bog pomogao .Ukoliko je neko lagao dabogda mu danasnji hljeb posljednji bio.
onaj ko je pocinio agresiju.genocid i mase drugih vrsta ratnih i poratnih zlocina kao sto to uradise Milorade tvoji junaci jedino mogu traziti oprost od zrtava. izvinuti se ljudima i domovini koju unakazise i u krv zalise. Oni Srbi koji to ne urade isami su tvoji saucesnici sto negiranjem i sutnjom potvrdjuju. Vama se mora suditi i hoce dok se pravda ne zadovolji. Ti si drska zvijer iz kamenog doba koja ce uskoro nestati sa scene. Istina uvijek stigne, mozda nece tebe ali hoce one koji tebe i tebi slicne podrzavaju.
SVI SMO MI UZ DODIKA !!! JE.BI.TE SE B.A.L.I.J.E------ JOS MALO PA CE VAM TREBATI VIZA ZA REPUBLIKU SRPSKU HAHAHA. CCCC
zar postoji sud BIH? zar postoji drzava BIH ? ja mislim da ne . sud ne radi svoj posao , ali zato u koji god grad odem viđam zastave drugih zemalja iz regiona, a navodno sam u bosni i hercegovini :D najbitije u svemu ovome jeste da smo mi sto vise podjeljeni ,da sto vise preziremo druge, ma neznam ti vise sta rec , mi smo podjeljeni maximalno , kantoni, entiteti ovo ono.... kad cemo mi bit normalna drzava ? -ja mislim nikad , a bogme ni ovi politicari to ne zele jer u FBIH 70% budzeta ide samo na administraciju :D sta drugo rec nego zivjela imaginarna bosna ! daj mi nes pozitivnog ako ga ima !!!
ZAGREB - Milorad Dodik sve manje suzdržano prijeti naoružavanjem vlastitih postrojbi i odcjepljenjem od BiH. Stajališta Republike Srpske. i Ovakvi i slicni naslovi u BiH medijima ,ne doprinose ne doprinose ukupnom razvoju drzave, i pomirenju na ovim prostorima. Samo sto se rat zavrsio sa toliko poginulih i invalida, a BiH politicari , mediji i narod optereceni nacionalizmom.
bilo kako bilo ti si slijedeci seljacino laktaska tek toliko da se vidi u kojoj drzavi zivis.
GOTOV SI MAJMUNE!
Živila Srpska Republika i nebeski Srpski narod ! Do slobode !
SRBE I REPUBLIKU SRPSKU>predivnu LJEPOTICU!! To im je glavni i jedan,jedini zivotni interees i CILJ da procesuiraju u tom takozvanom sudu bih ;ZATO gos.predsednice suzbi redove i stranki pod jednu komandu i kontrolu u REPUBLICI SRPSKOJ,pod oznakom 4xC i ubrzo ce doci vreme da se oslobodite svega sto je bosansko;zivjeo MILORAD Dodik!!!!
ovaj debeli lopov, isključivo sije mržnju.
Jos samo tuzilastvo BiH ne radi po nacionalnom kljuci. Svima po zaslugama
PRosto veoma zalosno da si to tek sada uocio,primetio i dosao do pravog zakljucka; svima je TO,odavno jasno bilo samo ti i tvoja naivna Biljana to niste znali nit ste razumjeli a [CUCETE] te i dan danas moze se cuti kako izjavljujes da sve zlocince treba ,kazniti\' a uopste nije ti jasno koga oni [taj ;sud; smatra za zlocince ,MADA je mnogo zalosno -TO,sto je ovaj takozvani ;RAT; 90\'tih bio pravi civilizacijski i gospodski i uopste ;ZLOCIN ;se nije pravio kao sto to mnogi propagiraju i zele da prikazu -nego je to samo muslimanska i hrvatska propaganda uperena protiv svoje vlastite JNA i srpskoga naroda koji je izuzetno hrabar i neustrasljiv-posto je na casnom,pravnom i iskrenom zivotnom ;PUTU\"!
ljudi svi su oni isti svi lazu mamau im a narod pati lafo jedni protiv drugi a kradu u timu jebiga
vjerovatno je proporcionalno gradjen. u zenici ce bitii zabavna igra rimtitutuki sa bratijom
Malik, Malik, na govno si nalik!