Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za cuke 170 maraka, pa j.b.m. ti drzavu. Pogledajte sta studenti jedu za veceru u mostarskoj menzi http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/537443_334118423303153_111000782281586_868051_1052156679_n.jpg
@No1 Hajde zapali se, pomagat cu ti da brže izgoris!!! Nece valjda tebi davati 150 KM, šugavi stvore!!!!!Lijeci se, jado jadniiii!!!!
Ne znam sto ste omogucili komentarisanje. Sada ce da se jave oni koji su za ovo drustvo produktivni do te mjere da su 24 sata za netom, kojeg im plaća mama ili tata, koji u životu nisu zaradili 10 maraka, koji leže po cijeli dan, cijeli život su na grbači drugome, i onda će da jade kako NJIHOVE pare idu za izgradnu azila za KEROVE.
Treba uskoro i azil za izdajice poliicare, lopove i negacioniste genocida! Svaka cast na ovome, trebalo je vec odavno otvoriti ovakav azil .
Zar je moguce da je u ovo ulozeno 1.4 milona maraka ili je neka pljackica u pitanju?
936000KM GODISNJE, SORRY
Smjestio bi\' ga ja plavoj.
PA DA LI JE OVDJE IKO NORMALAN!!! 150KM MJESECNO PO PSU!!! OVO JE PRIVATNI AZIL, KANTON NIJE IMAO PARE DA IZGRADI AZIL, ALI CE IMATI DA PLACA PRIVATNIKU KOJI JE U TALU SA MUSICEM ILI S KIM VEC 150KM MJESECNO, OVO JE ZA SAMOSPALJIVANJA!!! 936000KM MJESECNO U PRIVATNIKU, ODLICAN POSAO SVAKA CAST PODUZETNIKU NAGRADA ZA INOVACIJU DESETLJECA I NARAVNO KOLIKO PREMIJERU ILI KO JE VEC AMINOVO OVU KRADJU KOLIKO KAPNE MJESECNO???
hoće li psi i mace imati i pristup internetu, jer ako ne budu imali ide tužba zbog kršenja prava dotičnih odmah
Bolje jedan metak nego 150 KM mjesecno za svakog psa...
placi mala placi, osto sam u praci.
dabogda im apoteka menza bila. Svima onim koji su pare oprali za ovaj azil.
Nadam se da će po jedan boks biti rezerviran za Zlajoglua, on je najagresivniji pas u BiH, a po jedan manji boks treba računati i na Helezoglua, Komšićoglua, Pudarićoglua, Hadžićoglua i ostalu bijesnu šćenad iz Stranke za rodbinu, prijatelje i kumove.
tko je ova plavojka, prava je milfara - kako bi joj ga metn\'o
dobro ste se sjetili