Komentari (280)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo dizat optuznice i hapsit...al nema ramo isak kad valja sinove zataskavat...ovi nasi ko da se nista ne desava
https://istraga.ba/nenajavljeni-sastanci-iza-zatvorenih-vrata-konakovic-u-ohr-u-lobirao-za-dodika-strategiju-osmislio-miroslav-lajcak/
Gdje ova j*bena SIPA, sto ne radi svoj posao? Samo zna poduzeti nesto kad su u pitanju lazne diplome
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
i mi se nadamo suzivotu,boljitku i napretku.. s ovim i ova
https://istraga.ba/nenajavljeni-sastanci-iza-zatvorenih-vrata-konakovic-u-ohr-u-lobirao-za-dodika-strategiju-osmislio-miroslav-lajcak/
Pustili žene i djecu? Pa majku ti je*em u pi*ku, otiđi na mezar i pogledaj koliko je grobova djece pored šehidskog groblja, ne ni djece nego beba i novorođenčadi. Stoko jedna bolesna genocidna besramna
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
A jel negirate Jasenovac, Kozaru, Kragujevac?
ZNAČI, KAJGANIĆU I OSTALI, SUTRA ODMAH PODIĆI OPTUŽNICE, SVE JE JASNO, JAVNO, VIDLJIVO, SNIMLJENO....HAJDE " MAJSTORI " !
Šta očekivati od simpatizera izvršioca genocida. Neki od njih su svojevremeno, na dnevnoj bazi pratili izvještaje iz 07.95.,o "uspješnim egzekucijama i asanaciji " mjesta genocida!! Jadovi!
Neće to s mirom i džaba ti. Ja stvarno ne znam šta više čekate. Kako vam se budit u državi koju mrzite, pod zastavom koju mrzite, hajde više, otcjepite se pa da se pošamaramo ko ljudi pa ko ostane ostane. Kakve su to hinjske fore, neke rezolucije ovo ono...stisneš damu i kažeš mi se odcjepljujemo!
Zlaja sve ti je oprošteno.
I kazu nije citav narod genocidan.
Do jučer se hvale Srbi za genocid širom BiH. Prvi predsjednik Republike Srpske Radovan Karadžić osuđen zbog genocida na doživotnu zatvorsku kaznu. General Ratko Mladić osuđen zbog genocida u Srebrenici i još gradova. Doživotna zatvorska kazna. Zašto nije osuđen general Ante Gotovina ? Akcija oluja pretjerano preko 300 hiljada Srba iz Hrvatske. Protjerani a ne ubijeni ili streljani. Oslobođen Ante Gotovina presude.
Ovaj “izvjestaj” je samo jedan od dokaza da je citava genocidna,kriminalna ili nazovite je kako hocete tvorevina zatrovana i zadojena mrznjom , i da danas sutra ode i nestane sa politicke Scene Milorad Dodik doci ce neki novi jos gori , zato moji drafi Bosnjaci budite pametni, ujedinjeni, skolujte se i ne dajte na sebe , cuvajte ovu drzavu kao oci u glavi.
hoćete da pravite jedanest genocida i poslije da gurate to pod tepih nije u redu , treba priznati istinu ko čitav svijet što kažu pa onda mir i suživot može a ovako teško
Znači da bi svi poslanici koji su glasali za ovo trebali krivično odgovarati.
Nema više sda da vam gladi mu.a... bravo denise i zlatko!!! Tako se voli bih....
Pa vama nije stalo da Srbi priznaju genocid i pokažu pijetet prema žrtvama. Vi tu priču koristite iz političkih razloga. Želite da uništite Republiku Srpsku samim tim i Srbe. Pa sami kažete da je Dodik priznao genocid, pa je Tadić predsjednik Srbije bio u Potočarima da oda počast žrtvama, pa kasnije Vučić kao premijer, pa je skupština Srbije usvojila rezoluciju i vi opet nasrćete na Srbe i vrište pritisak.
Jasno je koje su vaše namjere. Tako da moramo i mi da okrenemo drugu priču. Genocid se nije desio, a vi pričajte šta hoćete. Ako želite rat, vi krenite.
EU i Schmidt naravno sute kao kuje o ovome, sta reci?
...između 1.500 i 2.000, najviše 3.000... Pa možete li skontati koliko, ovi i kad lažu ne znaju slagati! FUJ
Mozete usvajat sta hocete... ta prica genocidna nepije vode