Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Uslovi za bezvizni režim do 31. septembra\" hahaha 31...... 31...... E moj Špiriću ....nemam komentara
Ovo je samo lazno dobijanje nade i uhljupa politicara!Da je EU-ja planirala i htjela ukinut vize nasoj drzavi to bi vec bilo uradjeno,ovak samo suplja prica u korist velike fasisticke genocidne srbije-EU-ja je pokazala crno na bijelo da je oduvijek podrzavala etnicko ciscenje i genocid nad Bosnjacima Muslimanaima!POTPIS je UKIDANJE VIZA GENOCIDNOJ SRBIJI i CRNOJ GORI! BiH4EVER!
\"Svi Hrvati se krste, komunjaro jedna a mozda je tvoj mozak mislio da se krizaju. \" A sto ej sa Hrvatima komunistima ili Hrvatima ateistima, jel se i oni krste ili krizaju?
e jest fino vidjeti vas poturice ko stojite ispred amasada i cekate za vize a moja braca srbi nemoraju hhhahha
Svi Hrvati se krste, komunjaro jedna a mozda je tvoj mozak mislio da se krizaju.
Ma sam za to da se ovim nasim napacenim muslimanima da se turska pasos jjer oni tamo i prepadaju turcima hahaha viza,viza,viza,viza volim kad vidim kad vi muslmaini kukati
niko osim bosnjackih stranaka ovdasnju sacicu postenog naroda nije ponizio, zarobio i doveo u jadan, bijedan, neravnopravan diskriminatoran polozaj bosnjacki lideri sa svojim strankama, s bosnjackim \'\'patriotama\'\' , ali i svima koji su se uglavnom grubo ogrijesili o univerzalne i zakone bh kao i zakone drugih drzava, omogucili su da olos ima najmanje dva drzavljanstva, nanoseci stetu samo sacici \'\'njihovog\'\' postenog svijeta, iz razloga da nas kazne jer znaju da za njih nikada nismo glasali, i da pripadamo potpuno drugom svijetu koji je susta suprotnost svijetu kome oni pripadaju. jedna od tih razlicitosti koje njima najteze padaju su oprost i pomirenje, jer da nije politizacija i manipulacija agresijama i genocidima i bosnjacki lideri i svi koje predstavljaju imali bi jednako zasticena prava i slobode, a trajnu kaznu slobode kretanja izvan drzave imali bi upravo ti privilegovani kod bosnjackih stranaka i lidera, ne bi bilo ovako naopako..
@ATEIST 21.07.2009. u 14:41 Ne treba meni nikakav biometrijski srpski pasoš kad imam nebiometrijsku putovnicu. Za dvije \"hefte\" sa šaharom letim za Kanadu - BEZ vize. A ti sebi gurni svoj BH biometrijski u pa.kaš pa se veseli dok čekaš u redu za VIZU. Sreća pa nije vruće sad na \"zvjezdanu\" ispred ambasada hehe Hahah ti si bre prvi Rvat koji se KRSTI hehhe..slabo lazes. Pozdravi ostale Fasiste u Kanadi i promjesaj malo kukovima da te taj krst bocne ATEIST
Ma ti SLAVIŠ što Bošnjaci nisu dobili vize za vani.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lažeš premijeru..od toga neće biti ništa a na izborima će narod opet nagraditi tebe i tvoju stranku (SNSD) glasovima...kao i tvoje koalicione partnere (SDA,SzBIH,HDZ i HDZ 1990)....vrati diplomatski pasoš pa idi na odmor..
Dragi moji bekani, opet sam vas zajbo!
Bravo gospodine SPIRICU. Vi ste jedini koji u toj zemljii nesto radite. Zna se da bi vas rado ova nasa sarajevska banda rado sklonila i da bi najvise voljeli da sve samo oni odlucuju. Samo nastavite tako da radite.
Da bog da stigao na sopstveni sprovod 31.septembra
frljo ko je potrosio 3 godine mandata samo za dizanje tenzija i za dvojna drzavljanstva? ko se preko ropstva ovdasnjeg \'\'svog\'\' naroda zalagao da \'\'bosnjacka dijaspora\'\' uglavnom ona americka ima dva drzavljanstva? znas ko? najvece i prve bosnjacke patriote i poglavari koji i sami imaju najmanje dva drzavljanstva i cija su djeca zbrinuta po evropskim drzavama i drugdje sirom svijeta
sad ce i 31 februar