Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
T tako je predsjednice dzafere komsicu...dobicez bonu kao nagradu od Krvavog Harija...
placenice pipo s punim pravom i vrlo osnovano najveci islamofobi su bivsi normalni ex yu - i x bih muslimani, a hoperprodukcija novog islama je demokracija, prvenstveno amerika i njene sluge a bh zli gospodari da ti zacepe pipu ne bi ti bio dezurni javni wc slivnik bh egzekutora, diktatora i tutora
@BosnaK Kad ti je toliko mila Turska hajd ti lijepo u Tursku,mi imamo nasu Bosnu i Hercegovnu,suverenu i nasu domovinu jednu i jedinu! BiH4EVER!
Hocu da kazem Bosna je Turska a Turska je Bosna, nema tu razlike. Srbija je turska zemlja i EU nema pravo na tu zemlju. Sa hrvatima/bijelim ogulima druga je prica, oni jesu turci ali su uvijek bili pod vlascu nase brace huna/madzara koji su izdali pradjedovsku vjeru pa im je svejedno bili s nama ili sa EU. Svaki madzar krije polumjesec na tavanu.
To LEGENDO i Sine bosne i Hercegovine!Istna i samo istina;trazio si konkretne odgovore od Eu-je sadda vidimo njihovu retoriku i kak ce branit opet postojenje genocidne tvorevine rs-ke,svih ratnih zlocinaca i lopova sto se sire po njoj,pljuvanja i podcjenjivanja,planski-hinjski kocenje sveg moguceg naprijetka u svakom pogledu nase drzave od genocidne rs-ke,svku tvoju rijec potpisujem! Naprijed samo Zeljko i svi koji volite nasu drzavu,hocemo crno na bijelo,hocemo suverneu drzavu BiH,jednog predsjednika,jedan parlament,jednu policiju,jedna narod u multietnickoj demokraskoj drzavu i koja ce ic prosperitetu i buducnosti istom vizijom i ljubavi prema svojoj drzavi! Ovu aktuelnu situcaju koja traje vec 14_godina to je SRAMOTA svih demokrata koji su bili na diskusijama i odredbama kak najvise upropasit nasu drzavu i poslije rata,hocemo i mi da dobijemo ukidanje viza 2010-e godine il ta EU-ja pokazije jos jednom sviju islamofobiju i neprijatljstvo prema nasoj drzavi!BiH4EVER!
@ BosnaK ako gledaš na ulazak u EU kao na padanje pod tuđinsku vlast mislim da griješiš. Prvo EU nikoga ne moli, ne prisiljava, ne anektira, da bi se pridružio njenim članicama. I kao drugo (što za nas i nije tako sjajno) vlast jedne države nastavlja da postoji s tim da ima i predstavnike vlasti u BRiselu, Strazburu, itd.EU je nešto što nema alternativu (posebno za dvoentitetsku BiH)
Jos samo da nam je Turska malo bliza pa da joj se opet damo, kao i prije 500 godina...
Bosna je ozbiljna drzava za razliku od CRO, SER, CG, SL i ostalih banana tvorevina. Bosna je starija od Evrope tako da ne iznenadjuje sto mi nikada necemo uci u EU ili ako udjemo bicemo zadnji. Bosna je uvijek zadnja padala pod tudzinsku vlast.
bosna u eu?!! jel ovo vic???... mozda 2856 godine.