Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srebrenica je djelo tebe i tvojih krvolocnih primitivnih ubica gencidasa!Zauvijek ste zapisani kao ubice djece, civila,zena,siledzije,teroristi,genocidasi! Zauvijek!Sjeme vam se utrlo! BOSNA4EVER!
Djubre debelo cetnicko ucrvljano usmrdjeno govno.I tebi ce doc kraja,bijednice,niko nije otiso s ovog svijeta a da to nije platio!Hitlersko cudoviste,da Bog da se raspado u najgorim mukama! BOSNA4EVER!
Pa ljudi kako vas nije stid da se rugate islamu, a nemate pojma. Pa prvo procitajte barem 3 knjige koje govore o islamu pa onda postajete barem mrvicu kompetentni da o tome raspravljate. Ali ne talibanske i sve druge knjige raznih bolesnika. A jos i ne kontam ovo \"ja sam pravoslavac i ponosan sam\", a odmah poslije toga ne dozvoljava nekom drugom da je ponosan sto je musliman ili bilo sta drugo. Evo ja sam procitao Bibliju i tamo fino pise da se cini drugima ono sto ne bi zelio da drugi tebi cine. Isto to stoji i u Kur`ánu. Kad ovo postujete i sve drugo sto pise tamo onda postajete dobri krscani ili muslimani, a ne ako samo kazete da ste upravo to.
O ne,ne,ne ne dolaziiiiii.......kah,kah,izvinte,malo sam prehladjen.A za izvjesnog Cmarka,nije lijepo da vrsis nuzdu na ovom cijenjenom portalu.Imas zato toalet,ili mozda nemas???
VOLIO BI SAZNAT ŠTA BI TI AKO SE NEBI PREPIRALI, ZNAŠ DA SE NIKAD NE MOŽE PONOVIT 92, NIKAKO NEMOJ ZABORAVIT DA NISAM MUSLIMAN NEGO JEDAN NORMALNI GRAĐANIN BIH A ZLOČINAČKE TVOREVINE MORAJU NESTAT.
Nitko ti i ne brani da budeš to što jesi, a za Hvo nisi u pravu,al neka ti bude.Ono za tvorevine je istina stim da je rs čak i genocidna jer su donesene presude.
JA SAM PRIPADNIK PRAVISLAVNE RELIGIJE I NA TO SAM PONOSAN. ONO SAM ŠTO SAM I TU POMJERANJA VIŠE NEMA AKO TEBI TO NIJE DOBRO TO JE DRUGA STVAR.AKO SU RS I FEDERACIJA FAŠISTIČKE TVOREVINE OBRATI SE AMERICI JER JE ONA KREATOR DEJTONSKOG SPORAZUMA AKO SE SVI DOGOVORE ONDA DA TO MIJENJAMO. JA ZNAM MALOVIŠE NEGO ŠTO TI MISLIŠ 108-HVO BRIGADU. P.S. NE BI SE SAMO PREPIRALI
Dodik p-u-s-i k.u.r.a.c!
Šta će ti moja adresa kad bi se samo morali prepirat, iako možda pripadamo istoj vjeri, a to nikako nije dobro, jer ja sam od onih normalnih koi kaže da je Federacija i rs fašistička tvorevina nezna se tko je gori, a sve koi su u opticaju na vlasti pod hitno strpat u čuzu!!
Brčko-108 ostavi adresu pa da ti odgovorim na pitanje. Ti kao da ne čitaš ostale komentare.
Patkoviću kakve ima veze zločin sa vjerom?
Hvala ti bože što sam pravoslavac. Ostali neka se dogovore šta su možda su cvijeće hrvatsko neće ih ni oni.
@marko: a ti si pravoslavlje.. mmmmmmmmmmmmmmmmmm ljepota jedna od vjere.. prekrajanja istorije na svakom koraku.. hajde sad i reci da ste dobili bitku na kosovu? jedini narod koji slavi poraze - srbadija. Hvalim te BOZE DA NISAM (krivo)pravoslavac !!!!!! SAMO TOLIKO !! a poseban biser je ovo : \"sveti sava, sveti papa u rimu\", :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ZIVIO marko ISTORICAR !!
hajvan ostaje hajvan ma njemu kad bi slucajno federacija cestitala rodjedan on bi negirao ito rekao bi da nije rodjen na taj dan.Ali proce i njegovo vrijeme i gore smo mi nadurali pa eno ih sada sjede u prdekani.
Sramota jedna kako vi muslimani tumacite istoriju.... Uostalom,danasnje doba je doba hriscijanstva... Sveti Sava ... Sveti Papa u Rimu.... Sramotite se.... niko vas nece u EU.... vi ste muslimani..... najgore sto se moze desiti covjeku.... islam.... fuj.....