Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno ovo nema smisla...kriv je onaj ko ga je pustio na godisnji hahhaha...al sve je to ljudi moji unaprijed osmisljeno,ostaje nam da vidimo sta ce dalje biti i sta su smislili hahahah..
PREKO VEZE SU GA PROSVERCOVALI U HRVATSKU I SADA JE NAPOKON NA SIGURNOM,,
e moj zeleni, takvom politikom vam ne gine bosnjakistan od Sarajeva do Zenice... ko normalan zeli da zivi sa takvim ekstremima i teroristima. u cije ime su neki davali pasose MOJE drzave BiH tamo nekim BinLadenima i ostaloj bagri teroristickoj? Vize ce te iz tih razloga imati i sljedecih barem 100 godina sve dok vam iz guzice ne dodje u glavu...bit cete gori od palestinaca sto ZASLUZUJETE.
ma kakvi pobjegao, isto kao onaj onda iz foče i kule... pustili ga, a cerić mu jaran pa naštelio
Moze u Eu 2010, ali po Hidzri, ka sto netko rece... Bosnje,Bosnje,stvarno ste nizasta :-((
E SADA TREBA STRPAT U ZATVOR ONE KOJI SU GA PUSTILI PA DA ODLEZE DOZIVOTNO .
nikad mi nisu bila jasna ova pustanja iz zatvora za vikend i to.......... ali godisnji odmor je bas presmjesan......... ovo bi bilo smjesno cak i kritikovati
E zato sam ja \"zapalio\" za Ameriku. Promenio ime,da me ne salecu po granicnim prelazima. Nema leba hljeba od radikala srpskih,hrvatskih i islamskih.
Haha...zar se neko jos pita kako je dobio drzavljanstvo? cineci zlocine nad srbima...eto kako.
Niste vi zasluzili vize.. :-)
Sreca pa je Tarik Sadovic radio \"po zakonu\", kako sam kaze, sta bi tek bilo da nije...Ovo sve skupa da nije zalosno, bilo bi smijesno.
aferim!
nevin je ko moja komsinica tidza... a ono jadan uvijek se nadje na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme, te ga u tunisu osude na 12 godina robije, te ga osude na7 godina zbog ubistva, te ga osute na 3 godine zbog nasilja u porodici... bas ono fin kao da je iz finske dobar kao da je sa dobrinje a posten kao da je iz poste
SDA + TARIK S. + Sven A. + ABU HAMZA = bezvizni režim - NIKAD, a možda NI TADA !
Neka i drugi nauče nešto o demokraciji...!!!!