Komentari (320)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji apsurd!!!!!!!!!!! U ovom hapsenju ucestvovao i JOVICA MIROSAVLJEVIĆ C:H:E:T:N:I:K koji NIJE SUSPENDOVAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAVO SIPA treba prvo sebe da ocistite i pohapsite pa onda na teroriste!!!!!!!!!!!!!!!
BRAVO A.HMETOVIĆU,TI HAPSI TE LJUDE PO STOTI PUT KOJI SU NEVINI A Č.ETNICI KOJI SU NAPRAVILI GENOCID ŠEĆU SE NA SLOBODI,BRAVO K.ONJU
sve pohapsiti i protjerati u zemlje koje dijele njihovu ideologiju. kratko i jasno. bosna nikad nije bila, niti će biti, zemlja ideoloških manijaka. za to sam 4 godine nosio glavu u torbi, a nosit ću još 4 ako treba, majku vam v3habijsku j3b3m!!
predlažem masovne proteste u centru sarajeva kao podršku braći.
Najduzi pornic na svijetu traje preko 500 godina, k.a.r.a.nj.e Srba od strane Turaka :)
Najkraci srpski vic; Kosovo je Srbija
zar nemate neke srpske novine? ti i ove vehabije bi ste tamam bili jedni za druge, kad bih vas sve mogao u jednu sobu strpat, na neki mali otok u jadranu. ni malo postovanja nemas prema zrtvama, i onda jos dodjes pa pitas sto eto vas mi ne volimo?
Tih par metaka je teroristički napad na U.S.A , koji BiH ne bi smjela tolerisati. Jasna namjera i poruka, nimalo bezveze kao što neki pokušavaju napraviti šprdnju. E onakvu omladinu treba pohapsiti, jer štete BiH kao državi. A ti folovi da oni utiču da neko ne pije , ne pu.ši itd. su za malu djecu. Kakav je njihov stav spram drugih Musli.ma.na Šita, Sufizma, a kamoli drugih sam slušao iz njihovih predavanja. Imaš tih predavanja internet prepun i to nije borba protiv alkoholizma, drode itd. ........
tako ti je to uvijek bilo kod ibrahimovih religija. ovi te jedni napadaju o ovi drugi te kao brane, a u stvari samo nagovaraju. dok i jedni i drugi od tudje muke zive. a vehabije i saudjia mogu samo doprinijeti da se to opet ponovi, nikako medjutim ti/nam necepomoci *ako* se dogodi. ustvari bilo bi im najdraze kad bi kod nas sutra rat bio, i kad bi svi bosnjaci stradali. da,... nemoj misliti da te vole. probaj kod njih malo otic\' pa ces vidjet\'. jel\' ti sada jasno, sine?
Ko ti brani da se držiš običaja.Moj je otac proslavljao bajram uz rakiju,a dedo nikada kap nije okusio.Koji običaj ovdje slijediti,mogu li birati šta mi se više sviđa?Misliš li da je zaluđivanje omladine ako utiču na njih da ne puše,ne psuju,ne drogiraju se,ne kockaju?Skoro svaki dan se puca,bacaju bombe i vrše pljačke, ali pod uticajem medija ovih nekoliko metaka po fasadi je odjeknulo kao veliki bombaški napad nakon kojeg čitava država treba da se digne na noge.
cisto se samo mog da nadam da si srbin
Te fraze možeš nekome ko vas ne zna prosipati, niko vama ne valja osim \" Bošnjaka\" ispranog mozga i sve drugačije tretirate sve kao neprijatelje ali baš sve. I što Naser jednom reče na tv-u, mi takve nešto puno ne vidjesmo u ratu, al hajd neka vam bude.
Ovo je cisti napad na ljudska prava! Sto je tu lose ako se ljudi oruzijem bore za Islam? Treba ih nagraditi a ne hapsiti! Sto je vise ovakvih, to ce ranije ovoj vjestackoj tvorevini zvanoj Bosna i Hercegovina doci kraj!
Ne znam koji vam je, koji sve muslimane trpate u isti kos - ocito ste veoma napacen narod i patite od kompleksa nize vrijednosti, no nema veze - prastamo vam, ne moze svako ni biti musliman! :) a SVE VEHABIJE treba potrpati u zatvore, zatrti im sjeme pogano, daBogda nestali s lica planete zemlje. Hajdemo BOSANCI, svi zajedno protiv vehabizma, da bismo i dalje mogli normalno zivjeti u ovoj vec dovoljno nam jadnoj drzavi.
Radomiru Vukoviću 31 godina za strijeljanje više od 1000 Bošnjaka u Kravici u julu 1995 godine, to znači da je za svakog u.b.i.j.enog Bošnjaka ovaj krstaški prdoslavni četnnik dobio 11.3 dana ! probudi se uspavani zatucani i naivni Bošnjače ! među tih 1000 Bošnjaka nije bilo nijednog \'\'vehabije\'\', ali su ipak svi po.b.i.j.e.n.i jer su muslimani ! kamo sreće da u Bosni ima bar 100 000 \'\'vehabija\'\' ! probudi se Bošnjače prije nego li budu tražili tvoje kosti i skupljali iz 5 mas.ovnih grob.nica !
iz toga sto je bog uzvisen, ne slijedi da si ti u pravu
Samo hapsi, uništili su nam običaje, obezvrijedili svarni identitet, zaluđuju omladinu i još povrh toga uzimaju sebi za pravo da pucaju po našoj zemlji . A Islamska zajednica je najviše kriva za to, pa oni !!!!!!!